Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    H Samsung θα εξέλθει της αγοράς των smartphone σε 5 χρόνια

    Samsung Galaxy S6 (5)

    Με βάση τα οικονομοτεχνικά δεδομένα της αγοράς των smartphone υπάρχει η πρόβλεψη ότι η Samsung θα εξέλθει από αυτή σε 5 χρόνια.

    Μία πρώτη ματιά δείχνει ότι οι Apple και Samsung κυριαρχούν της αγοράς των smartphone, με μερίδια, περίπου, κοντά στο 50% για κάθε μία. Όμως, η προσέγγιση αυτή δείχνει μόνο ένα μέρος της εικόνας, καθώς πολλά κρύβονται στα κόστη.

    Έτσι, ένας αναλυτής προβλέπει ότι η κάμψη στις πωλήσεις θα οδηγήσει τη Samsung να εξέλθει της αγοράς των smartphone μέσα σε 5 χρόνια από σήμερα.

    Η Apple διαθέτει το δικό της λειτουργικό σύστημα, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά. Αυτό της επιτρέπει να μην έχει ανταγωνισμό στα προϊόντα που η ίδια σχεδιάζει και να τα διαθέτει σε όσο υψηλή τιμή θέλει.

    [ad id=”6783″]

    Αντίθετα, η Samsung αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τους άλλους κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στο Android, οι οποίοι ρίχνουν τις τιμές. Έτσι, πέρα από το υψηλό κόστος κατασκευής, η Samsung έχει να αντιμετωπίσει τους Κινέζους κατασκευαστές, όπως είναι η Huawei και η Xiaomi, οι οποίοι τείνουν να ρίχνουν τις τιμές στο Android, παρουσιάζοντας ενίοτε χαμηλής ποιότητας συσκευές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ