Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H Scarlett Johansson κάνει τους άντρες (και όχι μόνο) ότι θέλει στο “Lucy”

    Scarlett Johansson

    Η Scarlett Johansson στην  νέα της ταινία lucy.

    Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί μόλις το 10% του εγκεφάλου του. Τι θα γινόταν αν χρησιμοποιούσε και το υπόλοιπο 90; Ένα κλασσικό επιστημονικό ερώτημα και αγαπημένο θέμα της επιστημονικής φαντασίας, είχε πρόσφατα γίνει ταινία ως Limitless με τους Bradley Cooper και Robert DeNiro σε μια ταινία που όμως θύμιζε περισσότερο περιπέτεια με γκανγκστερ(;).

    Στο Lucy έχουμε μια καθαρή ταινία επιστημονικής φαντασίας, φροντίζει για αυτό άλλωστε ο δημιουργός του 5ου Στοιχείου, Luc Besson ο οποίος σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο της ταινίας. Η υπόθεση ξεκινά απλά. Νεαρή κοπέλα σε μπαρ, απαγάγεται, της φορτώνουν το στομάχι με ναρκωτικά-τα οποία όμως είναι αυτά που κάνουν τον εγκέφαλο να πετάει- και όταν αυτά έρθουν κατα λάθος σε επαφή με τον εγκέφαλό της, η Scarlett Johansson μετατρέπεται σε φονικό όπλο. Η ανάπτυξη του εγκεφάλου, δεν θα της επιτρέπει απλά να διαβάζει πιο γρήγορα, αλλά να ελέγχει τα πάντα, από μηχανές και ανθρώπους μέχρι την απόκτηση υπερφυσικών δυνάμεων.

    Δίπλα της πρωταγωνιστεί και ο πάντα σταθερός Morgan Freeman, και από το τρέιλερ έχουμε την εικόνα ότι θα είναι μια ταινία που μπορεί να γίνει κλασσική του είδους.

    Δείτε το τρέιλερ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ