Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
More

    H Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης VOLTEROS στο  3ο Youth Fest 2024

    O Εκπαιδευτικός όμιλος VOLTEROS επίσημος partner της GO Alive  συμμετείχε σε μια συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων, εργαστηρίων και εκδηλώσεων που είχαν στόχο να ενεργοποιήσουν και να εμπλέξουν νέους συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

    Μια οργανωμένη εκδήλωση, μαζί με διεθνείς εθελοντές, το φετινό φεστιβάλ  έδωσε ένα μείγμα μάθησης, δημιουργικότητας και διασκέδασης, το οποίο υποστηρίζεται από τις αξίες της ενεργού συμμετοχής των πολιτών και της κοινότητας.

    “Πράσινες δεξιότητες και Προοπτικές Απασχόλησης” με έμφαση στο “Βιογραφικό του Μέλλοντος” ένα workshop σχεδιασμένο από τον Ευθύμη Κάρμαλη CEO της Εκπαιδευτικής Δομής VOLTEROS MSc Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Σύμβουλο Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας (EB 44332), βασισμένο στην “αιχμή του αντικειμένου” και επίκαιρων συζητήσεων, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη εργασιακών δεξιοτήτων κατά την είσοδο των νέων στην αγορά εργασίας.

    Η Εκπαιδευτική Δομή VOLTEROS ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές  που έκαναν αυτήν την εκδήλωση μια αξέχαστη εμπειρία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ