Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    H σειρά για τον Bass Reeves απέκτησε πρεμιέρα και teaser trailer

    H σειρά για τον Bass Reeves απέκτησε πρεμιέρα και teaser trailer

    Το Paramount+ παρουσίασε το teaser trailer τoυ “Lawmen: Bass Reeves”, το οποίο αποκαλύπτει παράλληλα και την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας μίνι-σειράς.

    Σύμφωνα με το Deadline, τα δύο πρώτα επεισόδια θα παιχτούν στις 5 Νοεμβρίου, ενώ τα υπόλοιπα έξι (συνολικά οχτώ επεισόδια) θα παίζονται ένα ανά βδομάδα.

    Δείτε το παρακάτω:

    Η σειρά θα είναι ανθολογική και θα ανήκει στο σύμπαν του “Yellowstone”. Μελλοντικές σεζόν της σειράς – αν υπάρξουν – θα περιστρέφονται γύρω από άλλους αστυνομικούς και εγκληματίες της ιστορίας. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη “θα φέρει στη ζωή τον θρυλικό αστυνόμο της άγριας δύσης. Ο Reeves, γνωστός ως ο καλύτερος ήρωας της αμερικάνικης ιστορίας, δούλεψε στην εποχή μετά την ανοικοδόμησης ως ομοσπονδιακό όργανο της τάξης στην Ινδική Επικράτεια, συλλαμβάνοντας πάνω από 3.000 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες χωρίς ποτέ να πληγωθεί”.

    Πρωταγωνιστές είναι οι David Oyelowo ως Bass Reeves, Dennis Quaid ως Sherrill Lynn, Forrest Goodluck ως Billy Crow, Lauren E. Banks ως Jennie Reeves, Barry Pepper ως Esau Pierce, Grantham Coleman ως Edwin Jones, Demi Singleton ως Sally Reeves, Garrett Hedlund ως Garrett Montgomery και Donald Sutherland ως Judge Isaac Parker.

    Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Oyelowo, Taylor Sheridan, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin και Christina Voros, η οποία θα είναι η σκηνοθέτης πέντε εκ των επεισοδίων. O Chad Feehan είναι δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και showrunner. Για τη σειρά είχαμε μάθει από το 2021, όταν ο Oyelowo υπέγραψε με τις Paramount και MTV Entertainment Studios.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ