Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    His Dark Materials: H σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

    Μπορεί η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς His Dark Materials να μην έχει ξεκινήσει ακόμα, τίποτα δεν εμποδίζει όμως το HBO να ξεκινήσει την παραγωγή του τρίτου κύκλου.

    Ο εκτελεστικός παραγωγός Joel Collins μιλώντας στο Radio Times αποκάλυψε ότι ο κόσμος της τρίτης σεζόν θα είναι εξαιρετικά περίεργος και περίπλοκος κι αυτή τη στιγμή έχει οριστεί μια μυστική ομάδα που προσπαθεί να συνθέσει το συναρπαστικό παζλ της συνέχειας.

    Το His Dark Materials είναι μία σειρά φαντασίας που ανήκει στο δίκτυο HBO (συμπαραγωγή με το BBC One) και αποτελεί τη μεταφορά των βιβλίων Η Τριλογία του Κόσμου (His Dark Materials) του Άγγλου συγγραφέα Philip Pullman. Πρόκειται για βιβλία που προκάλεσαν τεράστια αίσθηση, με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

    Πρωταγωνίστρια είναι η Lyra Belacqua, μια πανέξυπνη και θαρραλέα νεαρή κοπέλα, που ενώ αναζητά τον φίλο της που έχει εξαφανιστεί, μπλέκεται σε μια αλησμόνητη περιπέτεια που θα την οδηγήσει στον παγωμένο Βορρά. Εκεί την περιμένει κάτι παράξενο και συνάμα γοητευτικό.

    Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου του 2020 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ