Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    «Hobbs & Shaw»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το spin-off των «Fast & Furious»

    «Hobbs & Shaw»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ από το spin-off των «Fast & Furious»

    Όταν ο Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον μπήκε στις ταινίες «Fast & Furious» πάτησε το… κουμπί του τούρμπο και τις μετέτρεψε σε action υπερθέαμα, όπου τα αυτοκίνητα ήταν μόνο η αφορμή. Κάπου στην πορεία όμως «τα έσπασε» με άλλα μέλη του καστ όπως ο Βιν Ντίζελ και ο Ταϊρίζ Γκίμπσον, κάτι που οδήγησε στην απουσία του από την επόμενη, ένατη ταινία της σειράς. Ταυτόχρονα όμως άνοιξε την πόρτα για ένα spin-off που φαίνεται καταπληκτικό!

    Από το πρώτο του τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, το «Hobbs & Shaw» δείχνει να είναι ένα εντυπωσιακό υβρίδιο περιπέτειας και κωμωδίας, με ένα «αταίριαστο ζευγάρι» στο επίκεντρο: τον Λουκ Χομπς (The Rock) και τον Ντέκαρντ Σο (Τζέισον Στέιθαμ, που επίσης έκλεψε την παράσταση στα δύο «Fast & Furious» όπου εμφανίστηκε).

    Κι επειδή κάθε περιπέτεια που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει έναν κακό που να «μετράει», το «Hobbs & Shaw» το… τερματίζει με τον Ίντρις Έλμπα σε ρόλο τρομοκράτη με υπερδυνάμεις! Το ραντεβού στις αίθουσες έχει οριστεί για τις 26 Ιουλίου, ενώ το επόμενο «Fast & Furious» θα προβληθεί το 2020.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ