Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οι 5 τροφές που σε φουσκώνουν όταν είσαι στην παραλία

     

    Οι 5 τροφές που σε φουσκώνουν όταν είσαι στην παραλία


    Αναψυκτικά: Προσπάθησε να μην πίνεις αναψυκτικά πριν ή κατά τη διάρκεια του μπάνιου σου στη θάλασσα. Μπορεί να νομίζεις πως σε ξεδιψούν, αλλά παράλληλα σε φουσκώνουν.

    Αλάτι: Οι τροφές που έχουν π[ολύ αλάτι, ειδικά το καλοκαίρι, μπορεί να σου προκαλέσουν μεγάλο φούσκωμα καθώς δημιουργούν κατακρατήσεις. Απόφυγέ τες όσο περισσότερο μπορείς. Ποιες είναι αυτές; Κράκερ, τσιπς, αλατισμένοι ξηροί καρποί κλπ.

    Σταυρανθή λαχανικά: Τα σταυράνθη λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο ή σπανάκι) είναι ιδιαίτερα βοηθητικά στην απώλεια βάρους και βοηθούν να χορτάσεις, ενώ είναι υγιεινά και με λίγες θερμίδες. Όταν τρώγονται, όμως, πριν την παραλία μπορεί να σε φουσκώσουν, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα εύπεπτα.

    Λευκά άλευρα: Το ψωμί, τα κρουασάν και όλες οι λιχουδιές που βρίσκουμε φρεσκοψημένες σε έναν φούρνο, στον οποίο κάνουμε μια στάση πηγαίνοντας στην παραλία, είναι η νο1 τροφή που προκαλεί φούσκωμα σε όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. Αν έχεις παρατηρήσει πως τα “ψωμοειδή” σε φουσκώνουν, πιθανότατα έχεις μια μορφή δυσανεξίας, οπότε απέφυγέ τα.

    Γαλακτοκομικά: Αν έχεις έστω και μια μικρή δυσανεξία στη λακτόζη, καλό είναι να αποφύγεις τα γαλακτοκομικά προϊόντα πριν πας στην παραλία. Απόλαυσέ τα σε περιορισμένες ποσότητες και απέφυγε να τα καταναλώνεις το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ