Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα χιόνια φορώντας μονάχα τα απαραίτητα!

    Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των φετινών Χριστουγέννων, αφού όπως θα δείτε και εσείς έκανε μια εμφάνιση σκέτη βόμβα.

    Φορώντας ένα πολυτελές γούνινο παλτό πάνω από το μικροσκοπικό μαγιό την ώρα που περιμένει να κάνει λευκά Χριστούγεννα στα χιονισμένα Βραχώδη Όρη της Αμερικής.

    Η Βραζιλιάνα μπορεί να έχει συνηθίσει να φοράει τα μαγιό της στην πατρίδα της και στις εκπληκτικές της παραλίες, φαίνεται όμως ότι δεν τα αποχωρίζεται ούτε και μέσα στα χιόνια, αφού επιλέγει να φωτογραφηθεί με αυτό!

    Το καλλίγραμμο μοντέλο προκαλεί για μια ακόμα φορά τον καύσωνα ακόμα και στα χιονισμένα Βραχώδη Όρη της Αμερικής με ένα πραγματικά εντυπωσιακό και ζουμερό νέο άλμπουμ φωτογραφιών που ανάρτησε στο Instagram και που δημοσίευσε μια ημέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων.

    Επική φωτογράφιση για την Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα χιόνια

    Η 41χρονη πόζαρε μέσα στο χιονισμένο μπαλκόνι της με θέα το βουνό, με την ίδια να είναι πλήρως εκτεθειμένη στον παγωμένο αέρα, αλλά χωρίς να βγάζει απο πάνω της το μαγιό που αποκάλυψε το εκθαμβωτικό ντεκολτέ της και τα δίμετρα πόδια της.

    Σίγουρα αυτό το Χριστουγεννιάτικό δώρο της Βραζιλιάνας καλλονής στους θαυμαστές της, δύσκολα θα το ξεχάσει κάποιος αυτά τα Χριστούγεννα.

    Ο λογαριασμός της στο instagram, έχει γεμίσει με likes και σχόλια απο τους εκατομμύρια θαυμαστές της που για ακόμα φορά μένει άναυδη με αυτά που τους αποκαλύπτει ακόμα και μέσα απο τα χιόνια!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ