Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
More

  Η αλυσίδα Melia Hotels θα καταβάλει στον Daddy Yankee σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για κλοπή κοσμημάτων

  Η αλυσίδα Melia Hotels θα καταβάλει στον Daddy Yankee σχεδόν 1 εκατ. δολάρια για κλοπή κοσμημάτων

  Ένα ισπανικό δικαστήριο έδωσε εντολή η αλυσίδα ξενοδοχείων Melia να αποζημιώσει τον αστέρα της λατινικής μουσικής Daddy Yankee και τη σύζυγό του με το ποσό των 908.950 δολαρίων για μια κλοπή κοσμημάτων από ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου το 2020, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

  Ο ίδιος, η σύζυγός του και συνεργάτες τους είχαν καταλύσει στο ξενοδοχείο Melia στη Βαλένθια τον Αύγουστο το 2020, καθώς ο τραγουδιστής θα έδινε μια συναυλία σε ένα μουσικό φεστιβάλ στην κοντινή πόλη Γκάντια.

  Στις 6 Αυγούστου, ένας άγνωστος έκλεψε κοσμήματα, μεταξύ αυτών δύο ρολόγια, τρεις αλυσίδες και τέσσερα βραχιόλια, η αξία των οποίων ανερχόταν σε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, από το χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιό του, βάσει των εγγράφων που έχουν ημερομηνία 9 Ιανουαρίου, αλλά δημοσιεύτηκαν σήμερα.

  Το δικαστήριο απεφάνθη πως η μεθοδολογία του κλέφτη δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, κατά την ανάλυση των ευθυνών του Melia.

  «Δεν θα μπορούσε να διαπράξει την κλοπή εάν δεν είχε την πολύτιμη συνεργασία που όμως παραβλέφθηκε» του Melia, καθώς «το προσωπικό του παρείχε αντίγραφα των κλειδιών των δωματίων και άνοιξε ένα χρηματοκιβώτιο χωρίς να απαιτήσει αξιόπιστη εξακρίβωση της ταυτότητας του ατόμου που υπέβαλε αυτά τα αιτήματα», τονίζεται.

  Ένας εκπρόσωπος τύπου του Melia δήλωσε πως ο όμιλος δεν συμφωνεί με την απόφαση και σκέφτεται να την εφεσιβάλει.

  Ο Daddy Yankee, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Ραμόν Λουίς Αγιάλα Ροντρίγκες, έγινε ευρέως γνωστός για την επιτυχία του 2004 Gasolina.

  Το τραγούδι Despacito που αποτέλεσε αντικείμενο συνεργασίας με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Luis Fonsi το 2017 βραβεύτηκε με πολλά Latin Grammys εκείνη την χρονιά.

  Πηγή

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ