«Ο σύντροφός μου, με όλο αυτό που έγινε με την άμβλωση, φρίκαρε τελείως, δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει και παράλληλα τελείωσε και η σχέση μου» αποκάλυψε η Χριστίνα Κολέτσα.
Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής Buongiorno το πρωί της Πέμπτης (27.03.2025) και μίλησε για την άμβλωση που έκανε πρόσφατα, ενώ αποκάλυψε πως όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος ήταν περίπου 5 με 6 εβδομάδων.
«Θεωρώ ότι υπάρχει νομοθεσία πάνω σ’ αυτό και επιτρέπεται από τον νόμο. Από εκεί και πέρα, είναι μια άποψη για τον καθένα και να πράξει ο καθένας όπως θέλει. Το να βγω εγώ και να προσπαθήσω να συμφωνήσεις μαζί μου είναι ανόητο. Αν θες συμφωνείς, αν θες δεν συμφωνείς.
Πραγματικά βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που ακόμα δεν κατέληξα τι μπορεί να είναι και παράλληλα μαθαίνω ότι, στα πλαίσια των εξετάσεων που έκανα τότε, ότι κυοφορώ. Ήταν ένα σοκ για μένα, γιατί αυτόματα ήξερα ότι με τη θεραπεία που κάνω και τις εξετάσεις που είχαν προηγηθεί, ότι θα ήταν αδύνατο να κρατήσω το παιδί», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα.
Και πρόσθεσε: «Όταν το έμαθα, ήμουν περίπου 5 με 6 εβδομάδων. Το διαπίστωσα με τις εξετάσεις. Ανεξάρτητα από όλο το ψυχολογικό που βίωσα, ανεξάρτητα από την αγωνία που είχα για την υγεία μου, προέκυψε και αυτό που δεν το περίμενα γιατί δεν είμαι και κανένα κοριτσάκι. Συγκεκριμένα, μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι θαύμα που συνέβη και ότι είναι δώρο Θεού. Πόνεσα τόσο πολύ… Αν είχα κρατήσει αυτή τη κύηση, ήταν πιθανόν να είχε πρόβλημα το παιδί», είπε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
«Αυτή η άμβλωση που έκανα ήταν σαν το τέλος της μητρότητας. Ο σύντροφός μου, με όλο αυτό που έγινε, φρίκαρε τελείως, δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει και ενώ είχα μια σχέση 4 χρόνων, όχι πολύ καλή -on off και σκαμπανεβάσματα – δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και παράλληλα τελείωσε και η σχέση μου. Θυμάμαι στην κλινική έκλαιγα… Δεν έχω παντρευτεί ποτέ, μου έχει τύχει να μου κάνουν προτάσεις», είπε στη συνέχεια.
«Σε μια κακοποιητική σχέση, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι δυο. Ήταν δύσκολο για τη μητέρα μου να φύγει από μια δύσκολη κατάσταση. Όπως και εγώ, ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου να φύγω από μια κακοποιητική σχέση, όσο δύσκολο κι αν ήταν.
Τον έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου και δεν νομίζω ότι ευθύνεται μόνο εκείνος. Σε μια κακοποιητική σχέση φταίνε και οι δυο. Ο ένας γιατί είναι ένα πληγωμένο παιδάκι και ξεσπάει προκαλώντας όλα αυτά τα άσχημα, και ο άλλος επειδή προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα. Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω γιατί δεν είμαι ευτυχισμένη σε μια σχέση», ανέφερε η Χριστίνα Κολέτσα, καταλήγοντας.