X
Τρίτη, 13 Μαΐου, 2025
More

    Η αποκάλυψη για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον A’ ημιτελικό και το τραγούδι της Σελίν Ντιόν

    Η αποκάλυψη για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον A’ ημιτελικό και το τραγούδι της Σελίν Ντιόν

    Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την έναρξη του Α’ ημιτελικού της φετινής Eurovision, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (13.05.2025). Η Μαρίνα Σάττι, που εκπροσώπησε πέρσι την Ελλάδα στον διαγωνισμό με το «Ζάρι», θα κάνει απόψε μία guest εμφάνιση στο stage της Βασιλείας με μία ερμηνεία… έκπληξη!

    Η Μαρίνα Σάττι είχα αποκαλύψει πρόσφατα ότι θα ανέβει και πάλι στην σκηνή της Eurovision, μαζί με παλιούς συμμετέχοντες από άλλες χώρες, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνισή της.

    Ανάμεσα λοιπόν στις εκπλήξεις της βραδιάς θα είναι και η «εμφάνιση» της Σελίν Ντιόν μέσω μαγνητοσκοπημένου μηνύματος.

    Η Μαρίνα Σάττι μαζί με την Τζέρι Χάιλ (Ουκρανία), τη Ιολάντα (Πορτογαλία) και τον Σίλβεστερ Μπελτ (Λιθουανία) θα τραγουδήσουν το εμβληματικό «Ne Partez Pas Sans Moi».

    Η θρυλική Σελίν Ντιόν είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία το 1988 με το συγκεκριμένο κομμάτι, γράφοντας ιστορία στον διαγωνισμό αλλά και στην μουσική βιομηχανία γενικά, αφού από τότε και μετά η καριέρα της εκτοξεύτηκε και έγινε η καλλιτέχνης που είναι σήμερα.

    Υπενθυμίζεται ότι απόψε διαγωνίζεται ο Theo Evan για λογαριασμό της Κύπρου, ο οποίος διεκδικεί μία πολυπόθητη θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με το τραγούδι «Shh».

    Η Klavdia, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, με το τραγούδι «Αστερομάτα» θα εμφανιστεί στον Β’ Ημιτελικό που θα προβληθεί στην ΕΡΤ την Πέμπτη στις 22:00.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ