Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού

    Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού


    ΗBruna Luccas έγινε γνωστή για τις εντυπωσιακές της καμπύλες και το απίστευτα γυμνασμένο κορμί της. Τα δύο αυτά δυνατά σημεία τής άνοιξαν διάπλατα το δρόμο του μόντελινγκ, όπου τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα ως fitness μοντέλο.

    Η εντυπωσιακή Βραζιλιάνα τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Καλιφόρνια, ενώ έχει μεγάλο σουξέ και στο Instagram. Και στο ανδρικό κοινό, που προτιμά τις γυμνασμένες γυναίκες.

    Ο λογαριασμός της μετράει περισσότερους από 1 εκατ. followers, ενώ κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία της τα likes «πέφτουν» βροχή. Και με μια ματιά στο account της δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το λόγο.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι με μικροσκοπικά μπικίνι, που αναδεικνύουν τις θανατηφόρες καμπύλες και το γυμνασμένο κορμί της.

    Δείτε τις φωτογραφίες του fitness μοντέλου

    Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού Η Bruna Luccas είναι ο ορισμός του γυμνασμένου κορμιού

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ