Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
More

  Η Χριστίνα παίρνει κρίσιμες αποφάσεις και το Mystery Box βάζει δυσκολίες

  Νέα εβδομάδα ξεκινάει για τους 22 επίδοξους MasterChef της Ελλάδας, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Λαφαντάρη, στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 9/2).

  Στη σημερινή δοκιμασία του Mystery Box, η Χριστίνα Χριστοφή, ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όλα τα πλεονεκτήματα, που διαθέτει, μετά και τη νίκη της μπριγάδας της στην Ομαδική Δοκιμασία.

  Πριν ξεκινήσει η μαγειρική «μάχη», η Χριστίνα θα πρέπει να πάρει δυο πολύ σημαντικές αποφάσεις, που θα κρίνουν όχι μόνο την τύχη της μπριγάδας της, αλλά και τη δική της προσωπική πορεία στον διαγωνισμό.

  Θα κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό της ή θα τη δώσει στον αντίπαλο Αρχηγό της γκρι μπριγάδας, Λευτέρη Ζαφειρόπουλο; Ποιο μέλος της μπριγάδας της θα επιλέξει να στείλει στους γκρι;

  Η Χριστίνα θα είναι επίσης αυτή που θα διαμορφώσει τα ζευγάρια των μονομαχιών, ενώ θα επιλέξει και ποιοι θα μαγειρέψουν έχοντας 60 λεπτά στη διάθεση τους και ποιοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 30 λεπτά!

  Οι αποφάσεις της θα επηρεάσουν καθοριστικά το τελικό αποτέλεσμα. Πόσο σωστές θα είναι οι επιλογές της;

  Θα καταφέρει η μπριγάδα της να πάρει τη νίκη και να αποφύγει στο τέλος της ημέρας τη Διαδικασία της Ψηφοφορίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

  Newsroom
  Newsroomhttps://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  RefreshNews