Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Η Daisy Ridley μπλέκει στην εξαφάνιση της Agatha Christie στη νέα της σειρά

    Στην τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος της Nina de Gramont, “The Christie Affair“, θα πρωταγωνιστήσει η Daisy Ridley.

    Σύμφωνα με το Variety, η ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο της Nan O’Dea, της ερωμένης του συζύγου της Agatha Christie, που ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην 11ήμερη εξαφάνιση της γνωστής συγγραφέως μυστηρίου το 1926. Το σενάριο θα γραφτεί από την Juliette Towhid και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Ellen Goldsmith-Vein, Rich Green, Jeremy Bell και DJ Goldberg.

    Η Ridley είναι γνωστή μέσα από την πρόσφατη τριλογία “Star Wars”, η οποία αποτελείται από τις “The Force Awakens” (2015), “The Last Jedi” (2017) και “The Rise of Skywalker” (2019). Την έχουμε δει, επίσης, στα “Ophelia” (2018), “Murder on the Orient Express” (2017) kai “Chaos Walking” (2021), ενώ αναμένουμε τα “The Marsh King’s Daughter”, “Sometimes I Think About Dying” και “Young Woman and the Sea”. Αυτός θα είναι ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος της ηθοποιού, μιας και στο παρελθόν έχει κάνει guest εμφανίσεις και έχει δανείσει την φωνή της στο “Star Wars Forces of Destiny” (2017-18).

    Η Towhid έχει γράψει τα “Calendar Girls” (2003), “Testament of Youth” (2014), “Love, Rosie” (2014), και τις μίνι-σειρές “Death Comes to Pemberley” (2013) και “The Essex Serpent” (2022)

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ