Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο Nomads

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο Nomads

    Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μπαίνει στο Nomads

    Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας, «Next Top Model» και μπορεί να μην κατέκτησε την πρωτιά, όμως, σίγουρα ξεχώρισε. Λίγο η σέξι παρουσία της, λίγο ο εκρηκτικός της χαρακτήρας, τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αφήσει το στίγμα της στο ριάλιτι και σίγουρα του είχε δώσει περισσότερο ενδιαφέρον.

    Και τώρα, το μοντέλο μπαίνει στο Nomads 2 με στόχο την επιβίωση στην εξωτική Μαδαγασκάρη. Ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της, ενώ η αποκάλυψη της συμμετοχής της έγινε μέσα από το Πρωινό.

    «Είμαι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, είμαι 28 χρονών και είμαι μοντέλο. Τον τελευταίο ένα χρόνο έχω βρει καινούργια χόμπι. Ένα από αυτά είναι η ιππασία, αλλά αυτό που με έχει κερδίσει πάρα πολύ είναι η aerial yoga. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ τις Κυριακές να πηγαίνω να κάνω καρτ. Το χειρότερο θεωρώ που θα αντιμετωπίσω στην Μαδαγασκάρη είναι ότι πρέπει να κόψω τα νύχια μου σύριζα και ότι θα αποχωριστώ το κονσίλερ μου», λέει στο βίντεο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπου συστήνεται στο κοινό ως ακόμη μία «Νομάδα».

    Ο άλλος παίκτης που ανακοίνωσαν στο Πρωινό, είναι ο Κύπριος Δημήτρης Μαρμαράς, ο οποίος είναι old school barber, στο επάγγελμα.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5N84veMZUok

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ