Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Η δημόσια εξομολόγηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον καρκίνο

    Για τη μάχη της με τον καρκίνο που, όπως τόνισε, «της τα πήρε όλα» μίλησε δημόσια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. «Οταν ήμουν μικρή, ήμουν αγοροκόριτσο, στα 18 μου μεταμορφώθηκα. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φώναζαν “τριχωτή αρκούδα” κι επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”.

    papadopoulou 2
    Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

    Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κάποιες φορές θυμάμαι σπάγαμε τον κουμπαρά για ν’ αγοράσουμε ψωμί» ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του «Survivor» σε τηλεοπτικές δηλώσεις της, με την κουβέντα να πηγαίνει και στο επεισόδιο ανάμεσα στην ίδια και στον Βαλάντη στον περσινό κύκλο του reality επιβίωσης, όταν ο τραγουδιστής τής είπε πως δεν έμαθε τίποτα από αυτό που πέρασε!

    32 βασικο 0H6A3759

    «Ο μπαμπάς μου στενοχωρήθηκε με αυτό που μου είπε ο Βαλάντης. Εγώ τον έχω συγχωρήσει» ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη, και συνέχισε: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ηταν λέμφωμα σε τελευταίο στάδιο.

    euridiki papado

    Οι γιατροί έλεγαν στον σύντροφό μου ότι έχω μία εβδομάδα ζωής. Πέρασα βαθιά κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι θα πεθάνω… Είχα πάρει και περούκα αλλά δεν την έβαλα ποτέ… Μετά από έναν χρόνο ορθοπόδησα, στα 28 με 29 μου χρόνια τελείωσε η περιπέτεια. Για χρόνια μετά σκεφτόμουν τον καρκίνο, έβγαζα ένα σπυράκι και έτρεχα στο νοσοκομείο. Εκανα πάρα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, με βοήθεια ψυχολόγου».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ