X
Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
More

    Η δοκιμασία αποχώρησης φέρνει πιο κοντά τους 11 παίκτες στο μεγάλο έπαθλο

    Η δοκιμασία αποχώρησης φέρνει πιο κοντά τους 11 παίκτες στο μεγάλο έπαθλο

    Ο Αλέξανδρος Διαμάντης, η Μαρία Ζώγα, ο Νίκος Ασπρομάτης, ο Γιώργος Ρήγας και ο  Μάριος Αντρέου, είναι οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση, απόψε, Μ. Δευτέρα (14.04.2025), στην τελευταία μέρα της 2ης εβδομάδας Thriller του MasterChef.

    Μετά τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, έντεκα παίκτες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο MasterChef, διεκδικώντας τον τίτλο, το τρόπαιο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ!

    Καλεσμένος των τριών chef κριτών απόψε είναι ο chef Θωμάς Μάτσας, ο οποίος φέρνει ένα πολύ απαιτητικό πιάτο προς αντιγραφή.

    O ανταγωνισμός είναι έντονος και σίγουρα όλοι οι υποψήφιοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μη χάσουν αυτή την ευκαιρία. Ο εξώστης είναι γεμάτος φωνές, ενώ στην κουζίνα του MasterChef 2025 οι πιεσμένοι, αλλά και μπερδεμένοι, υποψήφιοι δίνουν έναν σημαντικό αγώνα, εκείνον για την παραμονή τους στον μεγαλύτερο ελληνικό μαγειρικό διαγωνισμό.

    Ο chef, Θωμάς Μάτσας
    Ο chef, Θωμάς Μάτσας

    Η αγωνία κορυφώνεται με κάποια πιάτα να ολοκληρώνονται στο τελευταίο κλάσμα του δευτερολέπτου.

    Ποιος θα είναι αυτός που στο τέλος της βραδιάς δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του Masterchef 2025;

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ