Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Έμιλι Ρατακόφσκι ξαναχτυπά με σούπερ σέξι μπικίνι

    Η Έμιλι Ρατακόφσκι ξαναχτυπά με σούπερ σέξι μπικίνι

    Το διάσημο μοντέλο προωθεί τη νέα κολεξιόν μαγιό με τον καλύτερο τρόπο

    Στη μακρινή Αυστραλία βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Έμιλι Ρατακόφσκι και η παρουσία του διάσημου μοντέλου στη «χώρα των καγκουρό» μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Εξάλλου, κάθε δημόσια εμφάνισή της δεν περνά ποτέ ασχολίαστη ή αδιάφορη. Ο λόγος της επίσκεψης της στην Αυστραλία είναι για επαγγελματικούς λόγους, αλλά η Έμιλι ξέρει πώς να συνδυάζει τον τερπνόν μετά του ωφελίμου.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Και οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με σούπερ σέξι μικροσκοπικό μπικίνι, έχουν ως εξής: είναι τερπνόν για το κοινό και ωφελίμου για την ίδια.

    Η Έμιλι Ρατακόφσκι ξαναχτυπά με σούπερ σέξι μπικίνι

    Γιατί το μπικίνι, που αναδεικνύει τις θανατηφόρες καμπύλες της Ρατακόφσκι, ανήκει στη νέα κολεξιόν της προσωπικής της συλλογής. Έτσι, το 27χρονο μοντέλο διαφήμισε την πραμάτεια της και το κοινό της την απόλαυσε σε ακόμη μία σέξι στιγμή της στα social media.

    Τα likes «έπεσαν» βροχή, καθώς και τα σχόλια όπου οι followers της αποθέωναν τα κάλλη της. Μία ημέρα πριν, η Ρατακόφσκι βρέθηκε στην παραλία Camp Cove στο Σίδνεϋ με φίλη της φορώντας και πάλι ένα μικροσκοπικό μπικίνι από την κολεξιόν της. Εκεί, ήταν και ο τηλεοπτικός φακός απαθανατίζοντας τις δύο φίλες να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ