Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η επιστροφή του «Μπέβερλι Χιλς» μπέρδεψε το κοινό

    Η επιστροφή του «Μπέβερλι Χιλς» μπέρδεψε το κοινό


    Η θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210) επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες και το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου μπέρδεψε πολύ τους φανατικούς της.

    Οι φαν έμειναν με πολλά ερωτήματα μετά το πρώτο επεισόδιο, καθώς παρά τα όσα λέγονταν, τελικά μάλλον δεν πρόκειται για συνέχεια της παλιάς σειράς, αλλά οι ηθοποιοί δείχνουν να παίζουν απλώς… τους εαυτούς τους.

    Αν αυτό ακούγεται κάπως παράξενο, το ίδιο σκέφτηκαν και οι φαν και βέβαια το Twitter πήρε φωτιά. Οι πρωταγωνιστές, Τζένι Γκαρθ, Τζέισον Πρίστλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Γκαμπριέλα Καρτέρις, Ίαν Ζίερινγκ και Μπράιαν Όστιν Γκριν, στην αρχή του επεισοδίου βρίσκονται όλοι μαζί και παρακολουθούν τους αρχικούς -προ 19 ετών- χαρακτήρες που ερμήνευσαν. Και μετά βλέπουμε τι κάνει καθένας τους σήμερα, μόνο που δεν είναι πλέον οι γνώριμοι από παλιά χαρακτήρες, αλλά στην πραγματικότητα οι ίδιοι οι ηθοποιοί. Κάτι σαν ριάλιτι δηλαδή.

    Η Γκαρθ αποκαλύπτει ότι παίρνει το τρίτο της διαζύγιο. Ο Πρίστλεϊ ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση αφού έριξε γροθιά στον σταρ του τηλεοπτικού σόου το οποίο σκηνοθετούσε και ο Όστιν Γκριν ότι βαριέται επειδή έχει μείνει σπίτι να προσέχει το παιδί του.

    Οι φαν κόλλησαν ειδικά στην περίπτωση της Σπέλινγκ, η οποία εξομολογήθηκε ότι έχει οικονομικά προβλήματα και έξι παιδιά.

    Το επεισόδιο είχε και κάποιες πολύ συναισθηματικές στιγμές, με δύο από τους πρωταγωνιστές να έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον (είχαν σχέση στο παρελθόν), πριν θυμηθούν ότι στο σπίτι τους περιμένουν οι σύζυγοί τους.

    Αυτό που περιμένουν τώρα οι φαν είναι να δουν πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και με τι τρόπο οι χαρακτήρες θα αποκοπούν από τους ηθοποιούς και θ’ αρχίσουν να θυμίζουν τον παλιό καλό εαυτό τους.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ