Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι

     

    Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι

    Είναι ένας ξανθός «άγγελος» μα συνάμα ιδιαίτερα σέξι. Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Ιταλία έχει «κλέψει» την καρδιά του Πίπο Ιντζάγκι τους τελευταίους μήνες και όλοι μακαρίζουν την τύχη του. Και όχι, άδικα.

    Η Angela Robusti είναι καταξιωμένο μοντέλο στη γειτονική χώρα, έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με μεγάλα περιοδικά. Είναι επίσης, σχεδιάστρια μόδας, ενώ οι πόρτες του μόντελινγκ έχουν ανοίξει για εκείνη διάπλατα, τα τελευταία χρόνια.

    Η Angela διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, αλλά και φυσική ομορφιά. Γεννήθηκε το 1990 και πριν λίγα χρόνια είχε πάρει μέρος στα ιταλικά Καλλιστεία. Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει μεγάλο σουξέ και στο Instagram, όπου φροντίζει να ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της, αλλά και selfies όπου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και σε όλες τις περιπτώσεις, οι followers της αποθεώνουν τα χαρίσματά της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι Η φινετσάτη σύντροφος του Πίπο Ιντζάγκι

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ