Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες

    Η Ιωάννα Μαλέσκου επανήλθε με νέες φωτογραφίες με σέξι μαγιό στην Ελούντα. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε τις διακοπές της και γυρίζει Αθήνα για να ετοιμάσει την εκπομπή της για τη νέα σεζόν.

    «Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί. Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά. Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια. Για μένα, επίσημα ξεκινάνε οι “βουτιές” στα βαθιά. Άλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.

    Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Όπως πάντα. Μαζί», έγραψε αναφερόμενη στον τετράποδο φίλο του.

    Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες Η Ιωάννα Μαλέσκου «ξαναχτύπησε» με σέξι μαγιό και «κόβει» ανάσες

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ