Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Καλτσή «γκαζώνει» στη μικρή οθόνη

    Τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού! Η πολυαναμενόμενη παραγωγή «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, θα κάνει πρεμιέρα στο ΑΝΤ1+ με διπλό επεισόδιο στις 3 Μαρτίου.

    Η νέα σειρά είναι μια πρωτοποριακή κωμωδία που δίνει γροθιά στα στερεότυπα και γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας για πρώτη φορά ως βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία. Ως γνωστόν, η Γεωργία Καλτσή στις 9 Μαρτίου του 2015 βγήκε ζωντανή από ένα τροχαίο που έχει μείνει γνωστό ως «το τροχαίο της Κηφισίας», το οποίο την έκανε να ζει πια τη δραστήρια ζωή της σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η πληθωρική και ασταμάτητη Γεωργία Καλτσή έμαθε να ζει από την αρχή διεκδικώντας την ανεξαρτησία της, ακριβώς όπως η Στέλλα, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στην κωμική αυτή ιστορία.

    Η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του Ελληνικού Δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά έπειτα από χρόνια. Ωσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη.

    {{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ