Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Κέιτ Μίντλετον δεν θέλει «καμία σχέση» με τον πρίγκιπα Χάρι εν μέσω της ανάρρωσής της

    Η Κέιτ Μίντλετον διατηρεί την ψυχραιμία της και συνεχίζει την ανάρρωσή της μετά τη χειρουργική επέμβαση χωρίς καμία επικοινωνία ή ευχή από τον πρίγκιπα Χάρι.

    Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Christopher Anderson  ισχυρίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, και ο κουνιάδος της δεν έχουν μιλήσει παρά τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την υγεία της.

    «Νομίζω ότι υπήρξε κάποτε μια σχέση, μια φιλία, μια πολύ στενή σχέση μεταξύ του Χάρι και της Κέιτ», είπε ο Άντερσον στο  Us Weekly την Τετάρτη. «Είμαι σίγουρος ότι ανησυχεί και για εκείνη, αλλά ξέρω ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του».

    Πρόσθεσε ότι η Μίντλετον, 42 ετών, «έχει τα δικά της προβλήματα τώρα» και εξακολουθεί να «αισθάνεται προδομένη» από τον Χάρι όπως ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, 41 ετών, και ο βασιλιάς Κάρολος, αφού αυτός και η σύζυγός της Μέγκαν Μαρκλ έχουν κάνει λιγότερο από κολακευτικές κατηγορίες εναντίον τους από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020.

    «Αυτό δεν έχει αλλάξει», είπε ο Άντερσον σχετικά με τη ραγισμένη δυναμική της οικογένειας.

    «Κάθε φορά που πηγαίνει εκεί, έχει ψυχρή αντιμετώπιση και το γνωρίζει αυτό», πρόσθεσε σχετικά με τις επισκέψεις του Χάρι πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο . «Νομίζω ότι φοβάται ότι θα είναι η ίδια κατάσταση παντού».

    Ο συγγραφέας του «William and Kate: A Royal Love Story» ισχυρίστηκε ότι ο εξόριστος συγγραφέας του «Spare» δεν έχει επικοινωνήσει με τον αδελφό του ή την ίδια την Κέιτ.

    «Καταλαβαίνω ότι δεν το έχει κάνει, και είναι αδιέξοδο», είπε. «Βρίσκονται και οι δύο στις αντίθετες πλευρές αυτού του τοίχου και κανείς δεν έχει το θάρρος να πηδήξει από πάνω του και να κάνει πραγματικά μια ειλικρινή προσπάθεια».

    Οι ισχυρισμοί του Άντερσον έρχονται αφότου ένας άλλος γνώστης ισχυρίστηκε στο People την Τετάρτη ότι η ανάρρωση της Μίντλετον εξακολουθεί να περιβάλλεται από «σιωπή και καμία επικοινωνία» στο Παλάτι του Κένσινγκτον όπου αναπαύεται. Αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της μετά το Πάσχα.

    Αφού η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από το κοινό προκάλεσε φήμες, το Kensington Palace κατέστησε σαφές ότι «θα παρείχαν μόνο σημαντικές ενημερώσεις».

    «Αυτή η οδηγία ισχύει», είπε ο εκπρόσωπος της στην The Post στις 29 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας ότι η μητέρα τριών παιδιών «τα πάει καλά». Ο εκπρόσωπος του Ουίλιαμ σε μια δήλωση στο People την Τετάρτη, τόνισε: «Η εστίασή του είναι στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ