Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram

    Αναμφίβολα, η Κόνι Μεταξά είναι ένα νεαρό και ανατρεπτικό κορίτσι, με μπόλικη δόση χιούμορ. Είναι, όμως, και μία σταρ του Instagram και ο λογαριασμός της έχει μεγάλο ενδιαφέρον, χάρη στις σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει.

    Η πληθωρική Κόνι Μεταξά δε διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες, που προκαλούν ντόρο και γίνονται θέμα συζήτησης. Πότε με καυτά μαγιό, που αναδεικνύουν τα πληθωρικά της προσόντα και πότε σε γυμνές ή ημίγυμνες πόζες, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή έχει βρει τον τρόπο να κάνει τους χιλιάδες followers της να μη βαριούνται.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι, που σχολιάζουν αρνητικά ή αμφισβητούν τη «φυσικότητα» των χαρισμάτων της. Στους τελευταίους είχε απαντήσει η ίδια μέσα από το Instagram με την ατάκα: «Γιατί ότι δε στο’ δωσε ο Θεός στο έδωσε ο πλαστικός, ευτυχώς»!

    Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram Η Κόνι Μεταξά έχει χιούμορ και seξι Instagram

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ