Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Η Κρίστη Καθάργια η δεύτερη υποψήφια ύστερα από αγώνα για γερά νεύρα

    Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor έδειξε τι θα… πρέπει να περιμένουμε, ειδικά μετά την είσοδο του Σωτήρη Λαμάι στο reality επιβίωσης. 

    Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, πάθος και στιγμές αδιανόητου εκνευρισμού ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, οι Μαχητές βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με πέντε πόντους αλλά η ασυλία κρίθηκε στον… πόντο. 

    Και αυτή τη φορά, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν για τους 12 πόντους, με τους δυο τελευταίους να είναι συνεργασία ανδρών και γυναικών και κοινό στόχο. 

    Τελικά, οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν… εκδίκηση για τη χθεσινή (21.01.2024) ήττα και έστειλαν τους Διάσημους να ψηφίσουν στο Συμβούλιο του νησιού. 

      

    Οι στιγμές έντασης δεν έλειψαν. 

    Πρώτα ήταν ο έξαλλος Αλέξης Παππάς, που έκανε λάθος και έχασε το πρόβάδισμα που είχε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Φάνη Μπολιέρη και να ξεσπάσει στην παραγωγή αλλά και στους παίκτες των Μπλε. 

      

    Μετά, αρπάχτηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σταμάτης Ταλαδιανός, γιατί η παίκτρια των Διασήμων κατηγόρησε τον αντίπαλό της πως την… τρόμαξε όταν στα νεύρα του για την ήττα, πέταξε ένα βαράκι. 

      

    Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, τους Διάσημους περίμενε ακόμη ένα σοκ, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Γκάνος και ο Χρήστος Βολικάκης που έχουν τραυματιστεί, δεν θα αγωνιστούν για μερικές μέρες και έτσι έχουν ασυλία, αφού δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σε μια μονομαχία. 

    Μοιραία, οι δυο παίκτες εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία. 

      

    Κόκκινη ομάδα του Survivor έδειξε να είναι απόλυτα διχασμένη, αφού οι ψήφοι των παικτών χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.

    Κρίστυ Καθαργιά και Αλέξης Παππάς έλαβαν το σύνολο των ψήφων από τους συμπαίκτες τους όμως τελικά η Κρίστυ έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του Αλέξη και έγινε με αυτόν τον τρόπο η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

       

      

    «Γνωρίζω ότι έχει να κάνει με την επίδοσή μου, έχω κάνει όμως πρόοδο, όπως γνωρίζω επίσης ότι αυτή η εβδομάδα δεν ήταν μία καλή εβδομάδα για εμένα. Την περίμενα την υποψηφιότητά μου. Κανένα πρόβλημα», σχολίασε η Θεσσαλονικιά ψυχολόγος αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

       

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ