Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα

    Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα

    Διαθέτει πλούσιες καμπύλες τις οποίες φροντίζει να αναδεικνύει σε κάθε φωτογράφησή της. Άλλωστε, είναι το δυνατό χαρτί στην εμφάνισή της και το γνωρίζει καλά.

    Αν και η αλήθεια είναι πως τα πληθωρικά προσόντα της Laura Marie εκτός από αντικείμενο θαυμασμού, συχνά γίνονται και αντικείμενο αρνητικών σχολίων ως προς τη… φυσικότητά τους. Η ίδια, όμως, δεν πτοείται και «βομβαρδίζει» το λογαριασμό της με καυτές φωτογραφίες της.

    Ειδικά εκείνες με τα μικροσκοπικά μπικίνι προκαλούν αναστάτωση. Κι εδώ που τα λέμε, δεν… ενδείκνυνται στον καύσωνα!

    Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος φωτογραφίες της όπου διαφημίζει μαγιό ενώ συμμετέχει και σε διαφημιστικές εκστρατείες.

    Η Αμερικανίδα μοντέλο και blogger Laura Marie προσελκύει την προσοχή των φίλων της μέσα από σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος λατρεύει τα κορμιά με καμπύλες.

    Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα Η Laura Marie με μπικίνι δεν ενδείκνυται στον καύσωνα

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ