Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η μάχη της τηλεθέασης: Ισοπαλία για Φαίη Σκορδά και Δανάη Μπάρκα και πρωτιά της Ελεονώρας Μελέτη!

    Πόντο πόντο φαίνεται ότι θα κινηθεί η μάχη στην τηλεθέαση φέτος και στην ζώνη από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 10.00.

    Τη Δευτέρα που έκαναν πρεμιέρα τόσο το «Happy day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή όσο και το «Mega καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη οι τηλεθεατές προτίμησαν την δεύτερη εκπομπή που έφτασε και το 17,9% και με δεύτερη την Σταματίνα με οριακή διαφορά και με το peak της εκπομπής να φτάνει το 14,7%

    Δυνατά και με το δεξί και για τον Γιώργο Παπαδάκη στον Αντ1 που έφτασε το 18,8% με αρκετές διακυμάνσεις στα τέταρτα και στα μισάωρα της εκπομπής.

    Στην ζώνη από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το “Πάμε Δανάη” με την Δανάη Μπάρκα έκανε την έκπληξη και κόντραρε στα ίσια το ανανεωμένο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Και οι δύο εκπομπές το έφτασαν μέχρι το 18,3% (ισοφάρισαν και στο εκατοστό!).

    Η ανανέωση στην δημοσιογραφική ομάδα που κάνει τα ρεπορτάζ, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που προστέθηκαν στο πάνελ, έφεραν αποτέλεσμα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και το «Πρωινό» στον Αντ1, αλλά τίποτε δεν έχει κριθεί αν δεν προστεθεί στον ανταγωνισμό η Κατερίνα Καινούργιου που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στον Alpha, αλλά και το φρέσκο Breakfast@Star στο Star που εμφανίζεται ως το αναπάντεχο outsider.

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η πρώτη διδάξασα της πολύ πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης και κατάφερε εδώ και 8 χρόνια να σταθεί επάξια απέναντι στις αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές και να φέρει πρωτιές στην τηλεθέαση. Το ότι αποκτά απέναντί της στο Mega, μια επίσης καλοδουλεμένη εκπομπή που έχει επίσης σαφή στόχο και μια ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα Ελεονώρα Μελέτη, δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό.

    Από την άλλη πλευρά η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της φέτος κατάλαβαν πως μόνο οι νέες ιδέες μπορούν να τους διαφοροποιήσουν από τις υπόλοιπες εκπομπές και η φρεσκάδα, το χιούμορ και η ζωντάνια τους έφερε αποτέλεσμα.

    Kαι επειδή τελικά στην τηλεόραση τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο σύνθετα δείχνουν, όποια παρουσιάστρια είναι καλή στο ρεπορτάζ, στην παραγωγή ενδιαφέρουσας πρωτογενής είδησης, έχει χαρά, άποψη και κυρίως ψυχραιμία θα σπάσει το νήμα πρώτη.

    Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ της Κατερίνας Καινούργιου:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ