Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    Γυμνόστηθη ποζάρει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου!

    Νέα «καυτή» φωτογραφία της Δανάη Μπάρκα μετά από εκείνη στο κρεβάτι

    Ντουβρουτζάς θα της έρθει της Βίκυς Σταυροπούλου: λίγες εβδομάδες μετά την «πικάντικη» πόζα της κόρης της στο κρεβάτι, για την οποία η ηθοποιός δεν έκρυψε την δυσφορία της, η 23χρονη ποζάρει γυμνόστηθη και, μάλιστα, σε περιοδικό!

    Η  έβγαλε το στήθος έξω και, αφού το κάλυψε, όσο μπορούσε, με το χέρι της, φωτογραφήθηκε για το «naked issue» του περιοδικού «Down Town», στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το AIDS.

    κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου2

    Δεν ξέρουμε αν ο καλός σκοπός της φωτογράφησης «μαλακώσει» την Βίκυ Σταυροπούλου και κάνει τα… στραβά μάτια, όμως, στην προηγούμενη αποκαλυπτική πόζα της 23χρονης, κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη εμφανίστηκε.

    «Το παθαίνουν αυτό τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και εκείνη πιστεύω πως θα το διαπιστώσει γρήγορα… Θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης και την αθωότητα την οποία και φέρει αυτή ηλικία, και θα θωρακιστεί», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός όταν η Δανάη δημοσίευσε στα social media μία ημίγυμνη φωτογραφία της, ενώ, όταν ξαναρωτήθηκε από δημοσιογράφο, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, λέγοντας «δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαράγω, επειδή δεν έχετε άλλα θέματα ενδεχομένως να παίξετε».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ