Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks

    Η αλήθεια είναι πως απ΄ όλους του κύκλους του My Style Rocks, μέχρι στιγμές έχουν περάσει πολλά όμορφα κορίτσια και αρκετά από αυτά ήταν και ιδιαίτερα σέξι. Και στα τελευταία, ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία, η Μαρία Λέκκα.

    Το μελαχρινό μοντέλο είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που περπάτησαν στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Και μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram θα σας πείσει για του λόγου το αληθές.

    Η Μαρία Λέκκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ή επαγγελματικές. Αλλά αυτές που τα «σπάνε», είναι οι καλοκαιρινές της φωτογραφίες με μαγιό καθώς αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

    Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks

    Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks Η Μαρία Λέκκα είναι από τα πιο seξι κορίτσια που έχουν περάσει από το My Style Rocks

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ