Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks»

     

    Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του «My Style Rocks» η Μαρία Λέκκα κατάφερε να ξεχωρίσει. Η όμορφη μελαχρινή, που σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα, τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με τις στιλιστικές επιλογές της.

    Η ίδια, όπως δηλώνει, αγαπά τη μόδα και της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ. Άλλες φορές τα καταφέρνει και άλλες φορές αναγκάζει την επιτροπή να την σχολιάζει αρνητικά. Όπως και να έχει, η Μαρία Λέκκα έχει τον τρόπο να «ανάβει» φωτιές, είτε μέσα στο «My Style Rocks» είτε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει.

    Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks» Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks» Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks» Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks» Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks» Η Μαρία Λέκκα είναι η εκρηκτική παρουσία στο «My Style Rocks»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ