Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της

    Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της

    Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της

    Οι φωτογραφίες της Μαρίας Μενούνος από το αεροδρόμιο – Όλα έτοιμα πριν τη μεγάλη μέρα στο Άκοβο Αρκαδίας

    Λαμπερή, χαμογελαστή και πανέμορφη απαθανάτισε ο φακός την Μαρία Μενούνος η οποία έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη χώρα μας για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο.

    Περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες η Μαρία Μενούνος μετά τον πολιτικό της γάμο ετοιμάζεται να παντρευτεί και με θρησκευτικό στην Ελλάδα ακολουθώντας πιστά την παράδοση την Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στην γενέτειρα του πατέρα της στο Άκοβο Αρκαδίας. Η Μαρία και ο Κέβιν μετά από χρόνια σχέσης είχαν παντρευτεί πέρυσι την Πρωτοχρονιά με πολιτικό γάμο.

    «Το όνειρό µου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγµατικότητα. Ο γάµος µου θα είναι ένα µεγάλο πανηγύρι», είχε πει σε κοντινούς τις ανθρώπους.

    Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι το ζευγάρι Λέοντας Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

    Η αναγγελία του γάμου έγινε σε κρητική εφημερίδα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλιν το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγιο. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας».

    Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της Η Μαρία Μενούνος έφτασε στην Ελλάδα για το γάμο της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ