Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό

    Το καλοκαίρι ημερολογιακά αποτελεί παρελθόν, αλλά ένεκα των υψηλών θερμοκρασιών τα μπάνια συνεχίζονται κανονικά. Όπως και οι εξορμήσεις στις παραλίες. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν να φύγει το… καλοκαίρι.

    Ανάμεσά τους και η Μαρία Σολωμού, η οποία σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε μία φάση «άρνησης» και δεν θέλει καθόλου να φύγει το καλοκαίρι. Τη δε παραδοχή της τη συνόδευσε με δύο σέξι φωτογραφίες, όπου ποζάρει σε έναν λευκό τοίχο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

    Τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν» βροχή, ενώ ρίχνοντας μια ματιά σε προηγούμενες αναρτήσεις της διαπιστώσαμε πως η ηθοποιός το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο σέξι μαγιό. Και της πήγαιναν πολύ.

    Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό

    Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιόΗ Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό Η Μαρία Σολωμού το καλοκαίρι φόρεσε τα πιο seξι μαγιό

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ