Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαζαρί Ζενεβιέβ γίνεται τηλεπροξενήτρα

    Και με τη βούλα η Μαζαρί Ζενεβιέβ συνεχίζει στο Star, αφού ο σταθμός είχε τον τρόπο να την κρατήσει, με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς μέσω δελτίου Τύπου να κάνει γνωστό πως θα είναι η παρουσιάστρια ενός νέου ριάλιτι ερωτικών σχέσεων.

    Ετσι, μετά το «Greece’s Next Top Mοdel» και το ταξιδιωτικό ριάλιτι «Αssia express» η εκκεντρική για πολλούς Ζενεβιέβ κατακτά ακόμη έναν στόχο, αυτόν της τηλεπροξενήτρας!

    Το δελτίο Τύπου, λοιπόν, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ολοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ α τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο… First date!

    zeneviev kentriki

    Αυτήν ακριβώς την εμπειρία υπόσχεται να προσφέρει το “τηλεοπτικό” διάσημο εστιατόριο του First date, που έπειτα από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, ανοίγει τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρί περιμένει όλους τους εργένηδες της χώρας μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού.

    6076 ZENEVIEV MAZARI ISMINI PAPAVLASOPOYLOY 29092021

    Ανθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο, έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους. Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά…».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ