Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Ναόμι Οσάκα άναψε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Τόκιο -Ο ιδιαίτερος συμβολισμός της παρουσίας της

    Η Ιαπωνία έκανε την έκπληξη και ήταν από τα χέρια της Ναόμι Οσάκα που άναψε ο βωμός στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.

    Η πρωταθλήτρια του τένις ήταν η τελευταία λαμπαδηδρόμος και από τα δικά της χέρια η Ολυμπιακή Φλόγα, που ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από περίπου ενάμιση χρόνο από την Αρχαία Ολυμπία, άναψε τον βωμό που θα καίει για όλη τη διάρκεια των Αγώνων, ως την Κυριακή 8/8.

    Nα θυμίσουμε ότι η Ναόμι Οσάκα, το Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, εξέπληξε τον κόσμο του τένις όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από το Roland Garros, μετά το πρώτο της παιχνίδι. Η 23χρονη τενίστρια αποσύρθηκε από τη διοργάνωση, καθώς της επιβλήθηκε πρόστιμο και την απείλησαν με αποκλεισμό όταν αρνήθηκε να παρευρεθεί στις υποχρεωτικές συνεντεύξεις Τύπου μετά τον αγώνα.

    Η Ναόμι Οσάκα και η ψυχική υγεία
    Η 23χρονη πρωταθλήτρια του τένις Ναόμι Οσάκα βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα στον παγκόσμιο αθλητισμό. Αυτή τη φορά όχι για τις εκπληκτικές εμφανίσεις της στο κορτ, αλλά επειδή έστρεψε την προσοχή στην ψυχική υγεία των αθλητών.

    «Ελπίζω όλοι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι είναι ΟΚ να μην είσαι ΟΚ και είναι ΟΚ να μιλάς γι’ αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και συνήθως υπάρχει φως στο τέλος κάθε τούνελ», γράφει στο TIME η τενίστρια από την Ιαπωνία.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ