Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Η νέα κοινή εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν με την οικογένειά της – Τα δίδυμα «έκλεψαν» την παράσταση

    Η νέα κοινή εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν με την οικογένειά της – Τα δίδυμα «έκλεψαν» την παράσταση

    Στις δυσκολίες που περνάει ο Γιώργος Λαμπάτος αλλά και στις δικές του άσχημες στιγμές αναφέρθηκε σε συνέντευξή του την Τρίτη (20/2) ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος. «Έπρεπε να το ξεπεράσει μόνος του» τόνισε ο ηθοποιός, μιλώντας για τον συνάδελφό του, διερωτώμενος γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο.

    Μιλώντας για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου»: «Ουσιαστικά ο εαυτός μας πρέπει να μας βοηθήσει. Εμείς να δούμε τι κάνουμε λάθος και να ζητήσουμε τη λύση μας. Τα θέματα είναι δικά μας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

    Είναι ένα ταλαντούχο και πολύ καλό παιδί. Γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο; Υπάρχει ένας λόγος. Κι άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να προχωρήσουμε. Νομίζω ότι ο Γιώργος είναι πολύ δυνατός και πρέπει να το ξεπεράσει. Δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί και μόνος του».

    «Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει ξύλο πάνω στη σκηνή»

    Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στη μάχη που έδωσε ο ίδιος με τον αλκοολισμό, εξηγώντας: «Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια. Έχω να πιω εφτά χρόνια! Μπορείς να το παλέψεις και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος- ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή. Μου ασκούσε βία και κάποια στιγμή τον κόλλησα στον τοίχο».

    Παράλληλα, ο Φώτης Σπύρος έκανε μια αναφορά στις συμπεριφορές που υπέστη εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του. «Εκείνες τις εποχές ήταν πολύ πιο δύσκολα. Όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει σε μένα, είπα “γιατί σε μένα;”» υπογράμμισε.

    Κλείνοντας, ο Φώτης Σπύρος μίλησε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη στάση της Εκκλησίας. «Σίγουρα πρέπει δύο άνθρωποι να παντρεύονται και να κάνουν ό,τι θέλουν. Η θέση της Εκκλησίας είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Ξέρουμε τι γίνεται στην Εκκλησία. Υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς. Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί» είπε.



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ