Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    «Η ομάδα στη Super Κατερίνα είναι στοχοπροσηλωμένη στην πρωτιά και στον πρωταθλητισμό»

    «Ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και υπήρχε μέσα μου τουλάχιστον 7 χρόνια» ομολογεί η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

    Για την απόφαση να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη του Alpha μίλησε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή το πρωινό της Πέμπτης.

    «Ήταν μια αλλαγή που την ήθελα και η αλήθεια είναι πως υπήρχε μέσα μου τουλάχιστον 7 χρόνια. Απλώς ήθελα πάρα πολύ να μπει στο πανεπιστήμιο η κόρη μου, να γίνει φοιτήτρια ώστε εγώ ως μαμά, που είμαι μια μονογονεϊκή οικογένεια να αισθανθώ ότι έχω καλύψει τις υποχρεώσεις μου κυρίως τις βασικές.

    Από εκεί και πέρα, έχοντας καλύψει όλες τις βασικές υποχρεώσεις, ήθελα να μπορώ να αφεθώ και να κάνω διαφορετικά πράγματα» εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική δημοσιογράφος.

    «Ήρθε η πανδημία, πήρα πολύ ωραίες εμπειρίες, καταξιώθηκα στο ιατρικό ρεπορτάζ και ευχαριστώ τον κόσμο για αυτό. Όταν ήρθε το καλοκαίρι μετά την πανδημία, εκεί συνειδητοποίησα ότι αυτό που έκανα μάλλον το έκανα με έναν απλό, κατανοητό και διαδραστικό τρόπο και όλοι μου έλεγαν “τι ωραία και απλά που μας τα λες, θα ήθελες να κάνεις κάτι δικό σου; Θα ήθελες να είσαι σε ένα πάνελ, να πάρεις μέρος σε μια εκπομπή;”.

    Δεν σου κρύβω ότι μου άρεσε όταν έβλεπα συναδέλφους, που ήταν σε πάνελ και είχαν την πιο ειδησεογραφική ματιά. Φυσικά και δούλευε στο μυαλό μου η ιδέα ότι θα ήθελα και γω να το κάνω, απλά δεν είχε έρθει το σωστό timing».

    «Ήρθε όμως η στιγμή και ήταν η κατάλληλη πρόταση και τα κατάλληλα πρόσωπα. Η Κατερίνα που είναι εξαιρετικά επιτυχημένη και μια γυναίκα που έχει δώσει το στίγμα της και θεωρώ ότι θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Μια ομάδα που κάνοντας την προετοιμασία συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ στοχοπροσηλωμένη στην πρωτιά και στον πρωταθλητισμό», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ