Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    «Η πιάτσα είναι πολύ μικρή, όλοι ξαναβρισκόμαστε»

    Για την απόφασή της να «μετακομίσει» στον ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής, «Τώρα μαζί», μίλησε η Ευλαμπία Ρέβη.

    Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» πως ήταν μια αρκετά καλή ευκαιρία πραγματοποιώντας ένα δικό της όνειρο, με τον σύζυγό της να την στηρίζει πλήρως στην επιλογή της. Η Ευλαμπία Ρέβη έφυγε την τελευταία στιγμή από την εκπομπή «Τώρα μαζί» και μίλησε για την απόφασή της.

    «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί για αυτό το μεγαλόπνοο project. Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση και οι κόποι μας θα ανταμειφθούν από τον κόσμο, θα αφήσουμε ένα ιδιαίτερο στίγμα και ένα μοναδικό αποτύπωμα», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

    «Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν πράγματι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο πολύ μου αρέσει να βγαίνω έξω στον δρόμο με την κάμερα, να δίνω βήμα στους πολίτες. Θα φωτίσουμε όλη την Ελλάδα, εντός και εκτός των τειχών», είπε.

    Και κατέληξε: «Η πιάτσα είναι πολύ μικρή, όλοι κάπου κάπως ξαναβρισκόμαστε. Ο σύζυγός μου ήταν ο άνθρωπος που με παρακίνησε να κάνω αυτό το βήμα, το συζητήσαμε και ήταν από την αρχή πολύ υποστηρικτικός».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ