Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών

    Η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#595959″ arrow=”yes” align=”left”]Βικτόρια Βανούτσι:Η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών[/quote]

    Έτσι είχε χαρακτηριστεί κάποτε η -31χρονη πια- Βικτόρια Βανούτσι, η καλλονή από την Αργεντινή που λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στον ώμο έβαλε πρόωρο τέλος στην επαγγελματική της καριέρα στο τένις.

    Ακόμα και μετά την αποχώρησή της το κοινό του τένις δεν ξέχασε τα κάλλη της, καθώς σε γκάλοπ της ισπανικής εφημερίδας Marca αρκετά χρόνια μετά το «αντίο» της στα κορτ, είχε ψηφιστεί ως «η πιο σέξι τενίστρια όλων των εποχών», αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως οι Μαρία Σαράποβα, Άννα Ιβάνοβιτς, Άννα Κουρνίκοβα κ.α.

    Μετά τη λήξη της ενασχόλησής της με το τένις, έγινε ακόμα πιο γνωστή, δουλεύοντας ως μοντέλο και ηθοποιός! Η «Πριγκίπισσα», όπως χαρακτηρίζεται από τα Μέσα της πατρίδας της, έχει προκαλέσει αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάνδαλα γύρω από την προσωπική της ζωή. Το μεγαλύτερο από αυτά είχε σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Κριστιάν Γκαστόν Φαμπιάνι, νυν ποδοσφαιριστή της Σπορτ Μπόις της Βολιβίας.

    Στις 27 Αυγούστου του 2009, ο Κριστιάν το είχε σκάσει από την προπόνηση της Ρίβερ Πλέιτ όπου αγωνιζόταν τότε, για να …παντρευτεί τη Βικτόρια, με αποτέλεσμα οι υπέυθυνοι της ομάδας του να τον ψάχνουν και να μην τον βρίσκουν. Τελικά τον βρήκαν …παντρεμένο, σε έναν γάμο – εξπρές που κράτησε μόλις επτά μήνες. Το διαζύγιο βγήκε τόσο ξαφνικά όσο έγινε ο γάμος του ζευγαριού, με τις φήμες να λένε πως αιτία γι΄ αυτό ήταν η εξωσυζυγική σχέση της Βικτόρια με έναν πρώην συναθλητή της από το χώρο του τένις, τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν.

    [ad id=”6783″]

    Πλέον, είναι παντρεμένη με τον πάμπλουτο Ματίας Γκαρφάνκελ, μαμά και ευτυχισμένη!

    Απολαύστε την εκρηκτική Βικτόρια…

    vanucci02

    vanucci03

    vanucci04

    vanucci05

    vanucci08

    vanucci09

    vanucci11

     

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ