Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Πρωταγωνιστές Του «24: Legacy»

    24 Legacy

    To reboot της τηλεοπτικής σειράς “24” αρχίζει να παίρνει γρήγορα σάρκα και οστά, καθώς η παραγωγή επέλεξε τους ηθοποιούς που θα αποτελέσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο στην νέα σειρά «24: Legacy».

    «Το ’24: Legacy’ εστιάζει στον Eric Carter, ένα ήρωα του πολέμου που επιστρέφει στην Αμερική μαζί με μια σωρεία προβλήματων, μια κατάσταση που θα τον αναγκάσει να ζητήσει την βοήθεια της CTU για να σώσει τη ζωή του και να αποτρέψει αυτό που θα μπορούσε να εξελιχθεί στον μεγαλύτερο τρομοκρατικό χτύπημα εντός των συνόρων.»

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Eric Carter θα βρεθεί ο Corey Hawkins, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Dr. Dre στο απρόσμενα επιτυχημένο «Straight Outta Compton», ενώ η Miranda Otto («The Lord of the Rings», «Homeland») θα υποδυθεί την Rebecca Ingram, την ιδιαίτερα ευφυή πρώην διευθύντρια της CTU, που είναι παντρεμένη με τον Γερουσιαστή John Donovan και που πλέον φαίνεται να έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

    [ad id=”6783″]

    Την παραγωγή του πιλότου θα συντονίσουν οι Howard Gordon (“Homeland” “24”), Manny Coto (“24”) και Evan Katz (“24”), ένας πιλότος που άν στεφθεί με επιτυχία τότε το δίκτυο θα παραγγείλει ολόκληρη την πρώτη σαιζόν που θα αποτελείται απο 24 επεισόδια και που θα εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο, όπως ακριβώς ήταν και το φορμάτ της original σειράς με τον Kiefer Sutherland.

    Με νέα ιστορία και νέους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, το «24: Legacy» αποτελεί μια παράτολμη προσπάθεια αναβίωσης του δημοφιλούς franchise, χωρίς την παρουσία του χαρακτήρα του Jack Bauer και του Kiefer Sutherland, ο οποίος δεν θα έχει καμία συμμετοχή στο νέο project…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ