Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του «Πικάρντ» στο «Star Trek»

    Η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του «Πικάρντ» στο «Star Trek»

    Η πρώτη φωτογραφία από την επιστροφή του «Πικάρντ» στο «Star Trek»

    Ύστερα από 178 επεισόδια της σειράς «Star Trek: The Next Generation» από το 1987 έως το 1994 και τέσσερις ταινίες – «Generations», «First Contact», «Insurrection», «Nemesis» – από το 1994 έως το 2002, ο σερ Πάτρικ Στιούαρτ επέστρεψε ως κάπτεν Ζαν-Λουκ Πικάρντ στο «Star Trek»!

    Ο 78χρονος ηθοποιός που λατρεύτηκε από τους Trekkies πρωταγωνιστεί σε μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας «Star Trek: Nemesis». Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν και ο Στιούαρτ ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία από την αίθουσα των σεναριογράφων, με το σχόλιο «The journey has begun» (Το ταξίδι άρχισε).

    Τον περασμένο Αύγουστο, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στη νέα σειρά, είχε δηλώσει: «Θα είμαι πάντα πολύ περήφανος που υπήρξα μέρος του “Star Trek: The Next Generation”, αλλά όταν τελειώσαμε εκείνη την τελευταία ταινία την άνοιξη του 2002, ειλικρινά ένιωσα ότι ο χρόνος μου με το Star Trek είχε κλείσει τον κύκλο του. Είναι επομένως μια αναπάντεχη αλλά υπέροχη έκπληξη να νιώθω συνεπαρμένος και αναζωογονημένος που επιστρέφω στον Ζαν-Λουκ Πικάρντ και που θα εξερευνήσω νέες διαστάσεις μαζί του. Να αναζητώ νέα ζωή για εκείνον, τη στιγμή που νόμιζα ότι αυτή τη ζωή είχε τελειώσει.

    Στη διάρκεια αυτών των ετών που πέρασαν ήταν συγκινητικό να ακούω ιστορίες για το πώς το “The Next Generation” ανακούφισε ανθρώπους, τους βοήθησε να ξεπεράσουν δύσκολες περιόδους στις ζωές τους ή για το πώς το παράδειγμα του Ζαν-Λουκ ενέπνευσε πολλούς να ακολουθήσουν τα βήματά του, να ανακαλύψουν την επιστήμη, την εξερεύνηση και τις ηγετικές τους ικανότητες. Νιώθω πως είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε αυτόν για τον ίδιο λόγο – για να εξερευνήσω και να διαπιστώσω πόσο μπορεί να φωτίσει αυτούς τους πολύ συχνά σκοτεινούς καιρούς. Ανυπομονώ να δουλέψω με την καταπληκτική μας ομάδα καθώς επιχειρούμε να δώσουμε ζωή σε μια φρέσκια, αναπάντεχη και ταιριαστή ιστορία».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ