Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η πρωτότυπη ταινία Suncoast της Starlight Pictured διαθέσιμη στο Disney+

    Η πρωτότυπη ταινία «SUNCOAST» της Searchlight Pictures, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Laura Chinn, με πρωταγωνιστές τους Nico Parker, Laura Linney και Woody Harrelson, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+. Η ταινία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Sundance Film Festival στις 21 Ιανουαρίου 2024.

    Βασισμένη στην ημι-αυτογραφική ιστορία μιας έφηβης (Nico Parker), η οποία ενώ φροντίζει τον αδερφό της με τη θαρραλέα μητέρα της (Laura Linney), πιάνει μια αταίριαστη φιλία με έναν εκκεντρικό ακτιβιστή (Woody Harrelson), ο οποίος διαδηλώνει κατά μιας από τις πιο σημαντικές ιατρικές υποθέσεις όλων των εποχών.

    Η Searchlight Pictures παρουσιάζει την ταινία «SUNCOAST», μια παραγωγή των Freestyle Picture Company και 7 Deuce Entertainment, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Laura Chinn και παραγωγή των Jeremy Plager, Francesca Silvestri, Kevin Chinoy και Oly Obst.

    Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Chris Stinson, Amy Greene και Anna Schwartz. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Laura Linney, Nico Parker, Matt Walsh, Keyla Monterosso Mejia, Scott MacArthur, Ella Anderson, Daniella Taylor, Amarr, Ariel Martin και Woody Harrelson.

    Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια.

    Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ