Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Τσάρλι Ρίνα βάζει μαγιό και λέει ti… άμμο με το τρομερό κορμί της

    Η Τσάρλι Ρίνα βάζει μαγιό και λέει ti... άμμο με το τρομερό κορμί της

    Είναι από τις κοπέλες που έχουν χωρίς υπερβολή όλο το πακέτο. Η Charlie Riina υπενθυμίζει διαρκώς την παρουσία της και φοράει πάντα μαγιό.

    Η Charlie Riina δεν είναι απλώς μια σπάνια περίπτωση. Μπορεί να ακούγεται κοινοτοπία ή εντελώς κούφια έκφραση, αλλά είναι η μόνη αλήθεια που της αξίζει. Το κορμί της είναι ελάχιστα πειραγμένο από αισθητικές παρεμβάσεις, το στήθος και τα οπίσθια της είναι πληθωρικά και όσο πιο φυσικά, αλλά έχει κι ένα πρόσωπο που αποτελεί τον puppetmaster και κινεί τα νήματα, ώστε να μην μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω της.

    Η Charlie Riina φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά για την εταιρεία 138 Water στην παραλία του Μαλιμπού, εκεί όπου στο παρελθόν έχει χτίσει γέφυρες των στεναγμών και φορώντας κλασσικά το μαγιό της κυλίστηκε στην άμμο. Το κακό αυτή τη φορά είναι ότι σε αντίθεση με το παρελθόν δεν φορούσε μαγιό που να αφήνει τα ζουμερά και ιδανικά της οπίσθια να δείξουν την δυναμική τους. Και πάλι όμως η Charlie Riina δεν ποντάρει μόνο σε ένα χαρτί. Έχει πάντα back up plan.

    Με την άμμο να καλύπτει την πίσω κίνηση της, η Charlie στάθηκε γονατιστή και έριξε το βάρος στο στήθος και φυσικά τις πάντα σέξι εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπο της. Και σε οδηγεί στο χιλιοειπωμένο συμπέρασμα: τα έχει όλα και είναι σπάνια περίπτωση. Ti… άμμο Charlie.

    Πάρε ανάσα και ΔΕΣ το KAYTO Υλικό

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ