Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Οι Vikings επιστρέφουν για τον τρίτο κύκλο στις 19 Φεβρουαρίου

    Vikings

    Ο βασιλιάς Ράγκναρ, η Λάγκερθα, ο Φλόκι και ο Ρόλο επιστρέφουν για την τρίτη σεζόν και κάνουν πρεμιέρα στις 19 Φεβρουαρίου στο History Channel.

    Ο Μάικλ Χερστ μας είχε προϊδεάσει από την Comic Con τον περασμένο Ιούλιο ότι η Τρίτη σεζόν θα είναι και η πιο δύσκολη για τον Ράγκναρ, ο οποίος θα βρει μπροστά του μια σειρά από διλήμματα, αποφάσεις που είναι πιθανό να υπογράψουν την πτώση του. Όμως οι προηγούμενοι δύο κύκλοι μας έχουν δείξει ότι ο ευνοημένος της Βαλχάλα είναι διορατικός και έχει κουνήσει τα πιόνια στο σκάκι πριν τον καταλάβει ο αντίπαλος. Θα είναι και φέτος ο Chosen Οne;

    Στο φινάλε του 2ου κύκλου είχαμε δει τον Λόθμπροκ να εξουδετερώνει όλους τους αντιπάλους του και να επανακτά την όποια χαμένη εμπιστοσύνη φάνηκε να είχε χάσει, ιδίως στο πρόσωπο του Φλόκι και της Σίγκι, η οποία δεν σταματά ποτέ να εποφθαλμιά την θέση της βασίλισσας. Στο πλάι του βρίσκεται η Λάγκερθα ως αυτόνομη και με τον δικό της στρατό και μαζί με τον γιο τους τον Μπγιόρν θα πάνε στην Σαξονία για να συμμαχήσουν με τον βασιλιά Έκμπερτ, που είναι ίσως το αντίβαρο του Ράγκναρ και ο μόνος που μπορεί να σφίξει την θηλιά στον λαιμό του.

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ