Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Η Volvo χρησιμοποιεί βιοαέριο για να δημιουργήσει το πρώτο της κλιματικά ουδέτερο εργοστάσιο στην Κίνα

    Η Volvo χρησιμοποιεί βιοαέριο για να δημιουργήσει το πρώτο της κλιματικά ουδέτερο εργοστάσιο στην Κίνα

    Θα αποφέρει μείωση άνω των 7.000 τόνων CO2 ετησίως

    Το εργοστάσιο της Volvo στο Τάιτσου έκανε μετάβαση σε λειτουργία με βιοαέριο και αποτελεί πλέον την πρώτη μονάδα παραγωγής στην Κίνα που επιτυγχάνει κλιματική ουδετερότητα. Η μετάβαση του εργοστασίου από το φυσικό αέριο στο βιοαέριο θα αποφέρει μείωση άνω των 7.000 τόνων CO2 ετησίως.

    Παρά το ότι η ενέργεια που χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο του Τάιτσου αποτελεί ένα μικρό ποσοστό των συνολικών εκπομπών ύψους 43 εκατομμυρίων τόνων, η εξασφάλιση της κλιματικά ουδέτερης ενέργειας για τη μονάδα του εργοστασίου είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου της σουηδικής εταιρείας για κλιματικά ουδέτερη παραγωγή έως το 2025 και για μείωση των εκπομπών σε όλες τις δραστηριότητές μας παγκοσμίως, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

    Η μονάδα του Τάιτσου χρησιμοποιούσε ήδη ηλεκτρική ενέργεια από ΑΠΕ. Αυτή η πρόσφατη εξέλιξη διασφαλίζει ότι το εργοστάσιο αποκτά επίσης κλιματικά ουδέτερη θέρμανση. Πρόκειται για το δεύτερο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Volvo στον κόσμο που γίνεται κλιματικά ουδέτερο, μετά τις εγκαταστάσεις στην Τορσλάντα και στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

    εργοστάσιο Κίνα Volvo



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ