Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ηλίας Βρεττός: Συγκλόνισε μιλώντας για το ατύχημά του – «Οι πιθανότητες ήταν για να μη βγει άνθρωπος ζωντανός»

    Καλεσμένος της εκπομπής Status του Astra Tv βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Το πιο μεγάλο παζάρι», μίλησε τόσο για την σχέση του με τον Θεό όσο και για το σοβαρό τροχαίο που υπέστη πριν από λίγα χρόνια.

    «Ξεκάθαρα εκείνη η εμπειρία με έκανε να αισθανθώ το θείο άγγιγμα. Αισθάνομαι με όλη τη δύναμη της ύπαρξης μου και της ψυχής μου ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εδώ από ένα θαύμα. Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο που όλες οι πιθανότητες ήταν για να μη βγει άνθρωπος ζωντανός στη θέση του συνοδηγού, όπως ήταν η παραμόρφωση της καμπίνας σε εκείνο το τροχαίο και με μία τραγική ειρωνεία είναι και πολλά τα παραδείγματα από τότε ανθρώπων που με πολύ αντίστοιχα τρακαρίσματα έχασαν τη ζωή τους. Όπως ο Mad Clip, που στεναχωριέμαι πάρα πολύ, στο ίδιο σημείο λίγα χιλιόμετρα πιο πίσω με ένα αντίστοιχο τρακάρισμα έχασε τη ζωή του».

    «Ήμουν απλά πάρα πολύ τυχερός. Οπότε σε όλη μου τη ζωή υπήρχε μια αναζήτηση θρησκευτική, ίσως οι περισσότεροι άνθρωποι βρισκόμαστε σε αυτήν, «υπάρχει» ή «δεν υπάρχει» και μια πιστεύουμε και μια αμφιβάλλουμε. Εγώ με αυτή την εμπειρία απλά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει Θεός και από τότε προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι πιο κοντά στην πίστη μου, στον Θεό και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος».

    «Έχουν αλλάξει τελείως οι προτεραιότητες της ζωής μου. Πάρα πολλούς ανθρώπους απομάκρυνα και πάρα πολλούς ανθρώπους έφερα πιο κοντά μου. Λειτούργησε σαν ένα μαγικό φίλτρο όλη αυτή η διαδικασία που πέρασα και πολλοί άνθρωποι, που δεν το περίμενα, μου συμπαραστάθηκαν σαν οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι που περίμενα να είναι κοντά μου δεν ήταν. Σε κάθε περίπτωση αισθάνθηκα ότι χρωστάω στον εαυτό μου μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, που θα την βάλω σε σωστές βάσεις και έτσι ακριβώς όπως θέλω εγώ. Πλέον δεν συμβιβάζομαι με κανέναν και με τίποτα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ