Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ηλικιωμένη γυναίκα χορεύει σε συναυλία του 50 Cent και γίνεται viral

    Ο 48χρονος MC και ηθοποιός δίνει συναυλίες σε όλη τη Βρετανία στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του The Final Lap Tour 2023, με την οποία γιορτάζει την εικοστή επέτειο του άλμπουμ του «Get Rich Or Die Tryin».

    Την ώρα που ένα πλήθος 15.000 ατόμων παρακολουθούσε τον καλλιτέχνη να τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες του το βράδυ της Τρίτης στο Μπέρμιγχαμ, υπήρξε μια θαυμάστρια που ξεχώρισε περισσότερο από τους άλλους. Το viral clip δείχνει τη γυναίκα να χοροπηδά στο τραγούδι του 50 Cent «Ayo Technology» του 2007, στο οποίο συμμετείχε ο Justin Timberlake.

    «Το πιο cool άτομο στο show μου απόψε με διαφορά, ροκάρει μαζί μου»

    @50cent♬ original sound – 50 Cent

    Η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός

    Ο ράπερ ανάρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok την Τρίτη και μέχρι την Τετάρτη είχε συγκεντρώσει 1,2 εκατομμύρια προβολές και 164.000 likes. Το δημοσίευσε επίσης στο λογαριασμό του X, πρώην Twitter, με τη λεζάντα: «Το πιο cool άτομο στο show μου απόψε με διαφορά, ροκάρει μαζί μου. Το δεύτερο σόου στο Μπέρμιγχαμ. LOL».

    Στο βίντεο, η γυναίκα εμφανίζεται να κουνάει τα χέρια της, να χοροπηδά αργά πάνω-κάτω με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων πίσω της. Ο κόσμος έσπευσε να σχολιάσει στο TikTok και στο X για να αποθεώσει τη γυναίκα που δεν άφησε την ηλικία της να την εμποδίσει από το να διασκεδάσει.

    «Το vibe δεν έχει ηλικία», έγραψε ένα άτομο. «Η γιαγιά αλήτισσα, το έχει ακόμα μέσα της! Τη λατρεύω», είπε ένας άλλος. «Ήταν πολύ χαριτωμένη… η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός… Ο @50cent κάνει για όλες τις ηλικίες!!!», σχολίασε ένας τρίτος.

    *Με πληροφορίες από newsweek | Kεντρική φωτογραφία θέματος: X | 50 CENT

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ