Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ιλλουμινάτοι: Μέρος Β’ | Του Αλέξανδρου Λαβιδά-Μωυσίδη

    Το απότομο ξύπνημα δεν πρέπει να ‘ναι σαν του Ελπήνορα, γι αυτό … «entertainment is the game»!

    ΑΝ entertainment is the game (που άλλωστε αποφέρει και κέρδη), ίσως διασκέδαση των ιλλουμινάτων είναι να προϊδεάζουν και να μεταδίδουν με γρίφους τη γνώση και τις δυνατότητές τους στις μάζες που «κοιμούνται», για να τις «ξυπνήσουν».  Συχνά το ξύπνημα μπορεί να είναι ολέθριο σαν το the lady’s death.. και σαν του Ελπήνορα..

    Για διασκέδαση μας προϊδεάζει ο τίτλος του πίνακα του πεφωτισμένου καλλιτέχνη S. Dali με τίτλο  Ιlluminated pleasures, ενώ και οι στίχοι πολλών τραγουδιών (Renewal των Εχτοl από το άλμπουμ Undeceived, Synchronicity των Police από το άλμπουμ Synchronicity, «ο άρχων Νους» του Κ. Τουρνά κ.α), μας μυούν στη νέα εποχή..

    Και όχι μόνο τραγούδια και πίνακες, αλλά και θεατρικά έργα: O Jean Cocteau στο θεατρικό του έργο «Καταχθόνια μηχανή», βάζει στο στόμα του Άνουβι τα λόγια αυτά, για να καταλάβουμε:

    «Ο χρόνος των ανθρώπων είναι από την αιωνιότητα συνεπτυγμένος, ενώ για μας δεν υπάρχει. Απ’ τη γέννηση ως το θάνατό του ο Οιδίποδας είναι εκτεθειμένος κάτω απ΄τα μάτια μου, με τη συνέχεια των συμβάντων της ζωής του.»

    Η φράση του όμως αυτή αποδίδει την ίδια εικόνα που δείχνει στο 3′.44 το ντοκυμαντέρ Imagining 10 Dimensions – The movie: Την εικόνα ενός τούνελ, με ζωγραφισμένα τα γεγονότα της ζωής μας στους τοίχους του, από τη γέννηση ως το θάνατό μας, και τους εαυτούς μας σα χαλκομανίες· σαν καρτούν (!)

    Υπάρχουν φυσικά και ταινίες, σίριαλς, όπως και οι κάρτες των ιλλουμινάτων, που πολλοί ταυτίζουν με  πρόγνωση του μέλλοντος από παλιά και με γεγονότα που ήδη τρέχουν. Ο καιρός θα δείξει..

    Υπάρχουν και σόου: Tο σόου της τελετής εγκαινίων της σήραγγας Gottard Base στην Ελβετία,  όπου στο τέλος τρείς πολιτικοί προσκυνάνε με δέος την εικόνα κάποιου, σαν αναπαράσταση της Αποκάλυψης.. Και αυτό το σόου βοηθά το κοινό ν’ αντιληφθεί ότι τελικά η τεχνολογία και η επιστήμη θα είναι το όχημα που θα μας ωθήσει να αποδεχτούμε την αλλαγή (ο γιόντλερ-τραγουδιστής της παράστασης κάθεται αμέριμνος και περιμένει τρώγοντας, όσο το τρένο της τεχνολογικής προόδου πλησιάζει. ‘Ωσπου τον σηκώνει αναγκαστικά..)

    Κάποιοι ιλλουμινάτι όμως προκαλούν τόσο, που τα λόγια τους ακούγονται σαν ωμή απειλή, όπως η Μαντόννα στη eurovision 2019, όπου ανάμεσα στους στίχους του τραγουδιού της, είπε κι αυτά: «They’re so naiv; They think we are not aware of their crimes; We know, but we’re just not ready to act» (5.02-5.24). Για ποιούς τα είπε; Να έχουν σχέση με τις φωτογραφίες των ιερωμένων του γκρο πλαν στο φόντο; Προς τί η αόριστη απειλή και πού κολλάει το «we»;

    Γιατί αποκαλύπτουν κρύβοντας, προκαλούν τη σκέψη μπερδεύοντας τα νοήματα και παρεμβάλλουν φράσεις ανάμεσα σε κείμενα; Και κυρίως: Γιατί βασίζονται τόσο στην επιστήμη και τεχνολογία;

    Όπως δήλωσε στο Pronews (φύλλο 3/5/2014) ο έλληνας Νικόλαος Λάος, εκλεγμένος ισόβιος διεθνής πρόεδρος των ιλλουμινάτι: «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη, πολιτική και φιλοσοφία.. Σκοπός μας είναι να προωθούμε τις δικές μας αρχές σ’ αυτό το πεδίο..» Εξάλλου η πολιτικο-κοινωνική χροιά του τεκτονισμού, σαν εν μέρει κληρονόμου του πυθαγορισμού, ήταν ανέκαθεν η αναμόρφωση της ανθρωπότητας μέσω της επιστήμης (μαθηματικών, αστρονομίας).

    Οι ιλλουμινάτι δέχονται μέλη

    Ο Ν. Λάος συνεχίζει: «Στην Αγγλία, συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό.. Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, την Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας.. Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας, στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια».

    Και καταλήγει λέγοντας πως όποιος θέλει μπορεί να γίνει μέλος με email, αρκεί να προταθεί κι από άλλα μέλη.

    Πόσοι όμως έλληνες μπορεί να υπάρχουν, που να είναι έτοιμοι να γίνουν μέλη της εταιρίας; 3.000; Όσο για το σε ποιούς κλάδους απασχολούνται, αυτό είναι απλό να το φανταστεί κανείς: στους ίδιους, όπως και οι αδελφοί της Ρ2 (βλ. notable people on Gell’is List).

    Το «illuminati official site» , στην κατηγορία «Join illuminati international» έγραψε τα εξής:

    «Την αίρεση (sect) των ιλλουμινάτοι, την απαρτίζουν άνθρωποι με επιρροή, σοφοί, φιλόδοξοι, πλούσιοι κι ευκατάστατοι.. Η συναναστροφή σου με σοφούς που θα βοηθήσουν τους στόχους, τις επιθυμίες και τα επιτεύγματά σου, θα ανεβάσει την κοινωνική σου απήχηση· αυτοί οι άνθρωποι θα ξέρουν ότι είσαι αναμεμιγμένος με τους ιλλουμινάτους χωρίς εσύ να πεις τίποτα· Οι συμμετέχοντες στους ιλλουμινάτι επιλέγονται βάσει των σχεδίων και ιδεών τους.. Η ΝΠΤ ωθεί τους πιθανούς υποψήφιους να γίνουν τελικά ιλλουμινάτι· οι ιλλουμινάτι έχουν τρία εκατομμύρια μέλη· είμαστε μία οικογένεια, με έναν πατέρα, το υπέρτατο ον· πιστεύουμε ότι γεννηθήκαμε στον παράδεισο κι ότι κανένα μέλος μας δεν πρέπει να πασχίζει (σκληρά) για τη ζωή του· Γι αυτό όλα μας τα μέλη εισπράττουν χρηματική ανταμοιβή μόλις μπούνε στην εταιρεία, ώστε να αναβαθμίσουν τον τρόπο ζωής τους.. Περιστασιακά κάποιος μη μασόνος, μπορεί να ρωτήσει ένα μέλος μας: “Tί όφελος έχεις που είσαι ιλλουμινάτος;” Τότε το μέλος μας θα του εξηγήσει το συγκεκριμένο όφελος που το έχει δελεάσει να έρθει σε εμάς, βάσει των προσωπικών του προσδοκιών, εφόσον βέβαια το μέλος μας δεν έχει επεξεργαστεί βαθύτερα στο νου του όλα τα πιθανά οφέλη που μπορούν να προκύψουν απ το να γίνει κανείς μασόνος..».
    Και συνεχίζει εξηγώντας τη διαδικασία υποβολής της ον λάϊν αίτησης μέλους.

    (Αντίγραφο του κειμένου του σαϊτ βρίσκεται στην κατοχή του γράφοντος και μπορεί να ζητηθεί).

    Μετά απ’ αυτά δεν είναι ν’ απορεί κανείς γιατί τόσα οικονομικά σκάνδαλα κι ατασθαλίες στις μεγάλες στοές, αν η σχέση των αδελφών με την οικογένεια είναι καθαρά συναλλακτική και όχι φιλοσοφική, ούτε βέβαια αλτρουιστική! Αλλά ο δεσμός ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας αποκλείει την ελευθερία επιλογής και δράσης..

    Το «μεγάλο φαγοπότι»..

    H μεγάλη εξουσία οδηγεί σε μεγάλες καταχρήσεις. Αυτό συνέβη με την ιταλική στοά «Προπαγάνδα 2» (Ρ2). Αποκαλύψεις για τη δράση της έφερε στο φως το Newsbeast (17/09/2016) και η Καθημερινή (10/08/2008), ενώ οι αρθρογράφοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστέψει κανείς ότι δε συμβαίνουν τα ίδια διαχρονικά, σε κάθε χώρα.

    Σκιώδης κυβέρνηση αποδείχτηκαν τα μέλη της  Ρ2, που σα στοά έγινε γνωστή για τη διαφθορά, τις δολοφονίες μελών της (μαρτύρων ή κατηγορούμενων σε δίκες) και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος της μαφίας (από λαθρεμπόριο, μαστροπία, προστασία κέντρων κ.λπ), αφού και ο αρχιμαφιόζος Τοτό Ριίνα, όπως και άλλοι μαφιόζοι μέλη της ήταν, για να εξασφαλίζουν την εύνοια των «αδελφών» δικαστών. Μάλιστα ο μέγας διδάσκαλός της Λίτσιο Τζέλλι βοήθησε στη διαφυγή ναζί γιατρών στις ΗΠΑ, στην επιχείρηση «paperclip» μετά το Β’ ΠΠ. Όραμά του ήταν η Δημοκρατική Αναγέννηση της Ιταλίας μέσω τριών δράσεων: α) της ενοποίησης του Τύπου β) της διάλυσης των εργατικών σωματείων γ) της αναθεώρησης του συντάγματος.

    Νέο σκάνδαλο,  απόπειρας διορισμού ατόμου σαν ανώτατου στελέχους σε δημόσια επιχείρηση αυτή τη φορά, από τη στοά του Paolo Coraci (ιδρυτή και πολιτικού κόμματος), δημοσιοποίησε η ιταλική εφημερίδα Corriere στις 31/10/2012. Μέσω όμως του διορισμού στη θέση αυτή, το στέλεχος θα ήλεγχε άλλες τρείς επιχειρήσεις-κολοσσούς της Ιταλίας, μεταξύ των οποίων τα ιταλικά ταχυδρομεία και η ενέργεια (το άρθρο στα ελληνικά, στο fimes.gr).

    H ελληνική μεγάλη στοά δεν υστέρησε σε σκάνδαλα.. Η Καθημερινή μας ενημερώνει για κατάχρηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από μέρους του ΔΣ της και για παράβαση των όρων της αδελφότητας απέναντι στον αδελφό λογιστή της στοάς..

    Το μαύρο πρόβατο..

    ‘Οπως κάθε κίνημα, έτσι και οι ιλλουμινάτοι έχουν εχθρούς. Άλλοι, τους θεωρούν αδιάφορους. Άλλοι υπενθυμίζουν τη μυστικότητα των καβείριων και των ελευσίνιων μυστηρίων, όπως και το θεσμό της πυθίας και των μαντείων,  παρομοιάζοντάς τα με το Remote Viewing των ιλλουμινάτι. Κάποιους απ’ τους εχθρούς τους μπορεί να τους προκάλεσαν οι ίδιοι, όπως έγινε με τα πεπραγμένα της Ρ2, άλλοι μπορεί να είναι αντίθετοι με την ιδεολογία τους, όπως ο π. Γρηγόριος Κωνσταντίνου και εκκλησιαστικοί φορείς, άλλοι να έχουν επιφυλάξεις όπως φαίνεται από το σάϊτ Christianity Stack Exchange, άλλοι να επωφελούνται από το θόρυβο για να γράφουν βιβλία, όπως ο συγγραφέας του «Inside the brotherhood» Martin Short κι άλλοι να είναι αντίθετοι με τη μυστικότητα, επειδή σαν έννοια και σαν πράξη αντιστρατεύεται τη δημοκρατία. Αυτό είπε στη διάσημη ομιλία του στους εκπροσώπους του τύπου ο Τζών Φ. Κέννεντι (η ομιλία του αφορούσε το χρέος που έχουν οι εκδότες να αποκαλύπτουν στο λαό την αλήθεια, αλλά θεωρήθηκε ότι συμπεριελάμβανε και τις μυστικές εταιρίες, αφού ο Κέννεντυ γενικεύοντας, τόνισε τη φράση: «The very word secrecy is repugnant»).

    Τα πρωτεία στη δυσφήμιση των ιλλουμινάτι κατέχει ωστόσο από παλιά ο αξιωματικός του ναυτικού William Guy Carr με το βιβλίο του «Pawns in the game» (πιόνια στο παιχνίδι), που εκδόθηκε το 1958 (για τη λέξη «πιόνια» φταίει το πάτωμα-σκακιέρα, κλασσικό σύμβολο των ιλλουμινάτι).

    Στα καθ’ ημάς ο κ. Φουράκης (Δωδεκαθεϊσμός και Μασονία) μίλησε για τη σχέση δωδεκαθεϊστών-μασονίας, χαρακτηρίζοντας τους πρώτους «συνειδητά πρακτοράκια των αμερικάνων».

    Στην Παλαιά Διαθήκη οι ψυχικοί χαρακτηρίζονται σα «στέφανος δόξης Εφραίμ», σα «μισθωτοί Εφραίμ» και με άλλους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

    Και η Καινή Διαθήκη (επιστολή Ιούδα 11-25) φωτογραφίζει  τους πεφωτισμένους που αποδιορίζουν  την ψυχή από το σώμα (μοιράζουν ψυχή και σώμα σε τμήματα, αποχωρίζοντας το ένα από το άλλο. ίσως εννοεί με OOBE). Αυτό, η ΚΔ λέει ότι αποτελεί άρνηση της κυριότητας της ψυχής τους στο σώμα τους («αρνούμενοι κυριότητα»). Ακόμα παρομοιάζει τη μελλοντική τους απώλεια με εκείνη του Κορέ που άνοιξε η γη και τον κατάπιε μ’ όλη του σχεδόν την οικογένεια και τα υπάρχοντα, ενώ τους αποκαλεί και «μεμψίμοιρους» και «εμπαίκτες» (εμπαίκτες=απατεώνες, χλευαστές).

    Είναι όμως τελικά θέμα θρησκείας ή επιστήμης, η μεταφυσική;

    Αν είναι θέμα επιστήμης, ποιός ο λόγος να υπάρχει η Βίβλος των ιλλουμινάτι;

    Κι αν είναι θέμα επιστήμης, σε τί οφείλεται η οργή της ΠΔ και της ΚΔ;

    Τα λόγια του Χριστού στη Σαμαρείτισσα δίπλα στο πηγάδι είχαν σκοπό να την πείσουν ότι «η πηγή για την άντληση των πληροφοριών της ζωής» υπάρχει κι ότι πρέπει να ενημερώσει και άλλους γι αυτό, ώστε να πεισθούν. Αλλά ο Ιησούς, λειτουργώντας εδώ σαν προφήτης, της αποκάλυψε τη γνώση του χωρίς πρόθεση να την τρομάξει, ούτε να την επικρίνει. Δεν κόμπασε για όσα είχε τη δύναμη να κάνει, ούτε της ζήτησε αμοιβή, σα μισθωτός, για να της αποκαλύψει όσα ήξερε. Ίσως λοιπόν εκεί βρίσκεται η διαφορά: Στο ότι δε φέρθηκε σαν εμπαίκτης χλευαστής, σαν «κύματα άγρια θαλάσσης επαφρίζοντα τας εαυτών αισχύνας» (βγάζοντας στους άλλους αλαζονεία κι εμπάθεια), όπως γράφει ο Ιούδας. Γιατί όταν πρόκειται για άτομα με τεράστια δύναμη κι επιρροή, και μικρή ακόμα απόκκλιση από τα όρια της δύναμής τους και της ηθικής, μπορεί να επιφέρει μεγάλη καταστροφή..

    Tο άρθρο «Ιλλουμινάτοι: ποια η σχέση τους με τη σημερινή παγκόσμια οικονομο/πολιτική κρίση;» του ανεξάρτητου σάϊτ Ygeianet.gr μας ενημερώνει ότι πολλά μέλη των ιλλουμινάτι είναι απατεώνες και τυχοδιώκτες. Λέει συγκεκριμένα:

    «Ωστόσο, όπως και κάθε άλλη μυστική εταιρία ανά τους αιώνες, οι Ιλλουμινάτοι δεν κατόρθωσαν να αποφύγουν την εισδοχή στις τάξεις τους και ανθρώπων αμφιβόλου ηθικής και ποταπών προθέσεων, αφού δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τις εσωτεριστικές κι αποκρυφιστικές οργανώσεις να είναι ως έναν βαθμό «χωνευτήρι», όπου συμμετέχουν αρκετοί απατεώνες και τυχοδιώκτες, προκειμένου να προβάλουν προσωπικές φιλοδοξίες, να επιτύχουν περίπλοκους στόχους και να δώσουν διέξοδο σε προσωπικά τους πάθη».

    Αλέξανδρος Λαβιδάς-Μωυσίδης

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ