Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Ήμασταν μια εκπομπή που δεν ταίριαζε στο προφίλ του καναλιού»

    «Δεν ήμουν αρεστός στον ΑΝΤ1, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους εκεί», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σάτιρα, τον Μάρκο Σεφερλή, το «I Love ΣουΚου», ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν ήταν αρεστός στον ΑΝΤ1.

    «Είμαι ευτυχισμένος και ξεκούραστος αυτή την περίοδο, γεύομαι την ηρεμία, την καθημερινότητα. Μου έκανε καλό που έμεινα εκτός τηλεόρασης.  Μου αρέσει πολύ που θα δουλέψω με την Αντιγόνη στο VOX και με ανθρώπους που είμαστε φίλοι. Δεν έχει όρια η σάτιρα, αλλά ο τρόπος που την κάνεις. Ο Μάρκος Σεφερλής δουλεύει με αγάπη σε ότι κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

    Ο Δημήτρης Μακαλάς είπε στη συνέχεια για το «I Love ΣουΚου» και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1: «Τις επιλογές των ανθρώπων στα κανάλια, τις κάνουν κάποιοι άνθρωποι. Ήμασταν μια εκπομπή που δεν ταίριαζε στο προφίλ του καναλιού, όπως διαμορφώθηκε από τα νέα στελέχη».

    Και πρόσθεσε: «Δεν ήμουν αρεστός στο κανάλι. Αυτό έχει να κάνει με ανθρώπους. Δεν ήμουν το πρόσωπο που θα ήθελαν να συνεχίσει η συνεργασία. Φυσικά και ξέρω τους λόγους, είναι προσωπικοί οι λόγοι με τους ανθρώπους που είναι εκεί».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ