Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021
More

  Ημέρα Του Εθελοντή Αιμοδότη: Δίνουμε Αίμα, Δίνουμε Αιμοπετάλια, Δίνουμε ΖΩΗ

  spot_img

  Πολύτιμο και σπουδαίο το αίμα. Δίνει ζωή.

  Πολύτιμη και σπουδαία και η πράξη Εθελοντικής Αιμοδοσίας

  Εξίσου σπουδαία είναι και η πράξη προσφοράς αιμοπεταλίων αφού και από αυτή εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές

  Την σημερινή παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη επέλεξε η Τράπεζα Αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, προκειμένου να «ανεβάσει» την προσφορά αίματος σε ένα ακόμα επίπεδο και να την οδηγήσει στην προσφορά αιμοπεταλίων.

  Με προορισμό το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, μέλη του σωματείου- εθελοντές αιμοδότες «κατέθεσαν» σήμερα «τόνους» ανθρωπιάς και αιμοπετάλια που είναι απαραίτητα για τη θεραπεία ασθενών με λευχαιμία, απλαστική αναιμία και άλλες αιματολογικές διαταραχές.

  Με πιστό σύμμαχο τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ όχι απλά δε θα παύσει την προσπάθεια να γεμίζουν πάντα οι ταμιευτήρες της Τράπεζας Αίματος με τις πολύτιμες φιάλες αλλά ενισχύει την προσπάθεια αυτή με κινήσεις όπως αυτή της προσφοράς αιμοπεταλίων.

  Ένα μεγαλόπρεπο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι λίγο αλλά επιβάλλεται για όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες.

  Το ίδιο επιβεβλημένη είναι και η προτροπή, προς οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, να γίνει εθελοντής αιμοδότης.

  Ευχαριστούμε θερμά τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία, τα Τμήματα αιμοδοσίας, το προσωπικό τους και την Διεύθυνση του ΛΚΔΜ που στέκεται πολύτιμος σύμμαχος της προσπάθειάς μας και σήμερα διέθεσε το λεωφορείο για την μεταφορά των αιμοδοτών στο Θεαγένειο.

  Οι ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια, δυστυχώς, δεν είναι εποχιακή αλλά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στην ανάγκη αυτή κάθε σταγόνα αίματος είναι πολύτιμη.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
  & ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

   

  Δείτε Επίσης