Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Inquisitors θα δούμε στο “Ahsoka”

    Οι Inquisitors επιστρέφουν στο “Ahsoka”, στην επερχόμενη Star Wars σειρά με την Rosario Dawson στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Η αποκάλυψη έγινε μέσω του περιοδικού Empire, όπου παρουσιάστηκε μια εικόνα ενός εκ των τρομερών κυνηγών των Jedi, που πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά κινουμένων σχεδίων “Star Wars Rebels”.

    Δείτε την παρακάτω:

    Δημιουργός της ομάδας ήταν ο Palpatine και επικεφαλής ο Grand Inquisitor, ένας πρώην Jedi Knight που στράφηκε προς τη σκοτεινή πλευρά και ίδρυσε το Inquisitorius. Υπηρέτησαν υπό την Galactic Empire και κυνηγούσαν Jedi και force sensitive παιδιά με απόλυτη ακρίβεια, ενώ εμφανίστηκαν στα βιντεοπαιχνίδια “Star Wars Jedi: Fallen Order” (2019) και “Star Wars Jedi: Survivor” (2023) και στο “Obi-Wan Kenobi” (2022). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

    Όσον αφορά το ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα του εν λόγω Inquisitor, αυτό παραμένει ένα μυστήριο, αν και έχουμε δύο υποψηφίους στο μυαλό μας. Από τη μία, μπορεί να είναι ο Baylan Skoll, τον οποίο ενσαρκώνει ο εκλιπών Ray Stevenson. Πρόκειται για έναν πρώην Jedi που επέζησε το Order 66 και μάλλον στράφηκε στην σκοτεινή πλευρά λίγο καιρό αργότερα. Και από την άλλη, θα μπορούσε να είναι η εκπαιδευόμενή του, η Shin Hati της Ivanna Sakhno, την οποία είδαμε να κρατά ένα κόκκινο lightsaber, χαρακτηριστικό των Inquisitors. Και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν λάβει εντολή από τον Darth Vader να κυνηγήσουν την Ahsoka Tano, αλλά το πώς θα μπορούσαν να υπάρχουν στην μετά-Αυτοκρατορική εποχή, παραμένει ακόμα άγνωστο. Να υπενθυμίσουμε ότι απουσία τους από original τριλογία και τις σχετικές ιστορίες προμηνύει πως είτε αφαιρέθηκαν, είτε τους ξεπάστρεψαν ολοκληρωτικά.

    Το “Ahsoka” λαμβάνει χώρα την ίδια εποχή με το “The Mandalorian”, δηλαδή μετά το “Return of the Jedi” (1983) και η επιστροφή των Inquisitors είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, η οποία ελπίζουμε να εξηγηθεί στην εν λόγω σειρά. Θα φτάσει στις οθόνες των συνδρομητών τον Αύγουστο που μας έρχεται και εκτός της εν λόγω σεζόν ενδέχεται να δούμε και μια δεύτερη, ενώ η χαρακτήρας θα βρεθεί και στην ταινία που ετοιμάζει ο Filoni, η οποία θα ολοκληρώσει τόσο τη δικής της ιστορίας, όσο και αυτές των “The Mandalorian” και “The Book of Boba Fett”.

    Inquisitors θα δούμε στο "Ahsoka"

    Δείτε το “Star Wars: Ahsoka” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ